دوران بچگی سختی داشتم بشدت سخت.تو دوره جوونی شوک بدی دیدم خیانت از،دست نوزادم و جدایی از همسرسابقم همش توهم میزدم حتی دسشویی ب تنهایی نمیتونستم برم توهم میدم یا صدای بچه میشندم .چند سال بهتر شدم و دوباره ازدواج کردم بعد از ازدواج مشکل من تاحدی خوب شده بود اما دوباره شوک بدی به زندگیم وارد شد و از اون روز زندگی من تغییر کرد بشدت کم خواب و عصبی و کم اشتها همش توهم میبینم انگار آدمایی رو میبینم ک صورت ندارن یا کسی رد میشه خوف گرفتم .بدن درد و سردرد شدید و بشدت عصبی و خودخوری میکنم و اینکه پدرم هم اسکیزوفرنی داشتن .چیکار کنم باید به روانپزشک مراجعه کنم ؟ یا روانشناس یا مشاوره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فک کنم باید روانپزشک مراجعه کنید. هر چه سریعتر بهتر
قسمت خوب مشکل شما اینه که خودتون قبول دارین و راحت تر داروها رو مصرف میکنین و مقاومت نمیکنین.
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزیزم شاید هم مشکلت بخاطر سحرو جادو یا جن باشه رقیه شرعی از یوتیوب دانلود کن گوش بده اگه عصبی شدی یا حالت بد شد بدون مال اون هست همزاد هم از بدن پدرو مادر به بدن بچه اش میاد شاید هم مشکل همزاد داشته باشی اگه سوره ی بقره هم خوندی و حالت بد شد مطمین باش مال همونه اگه نشد حتما برو پیش دکتر
به حرف این گوش نده اسی همه این تو هم ها از نظر پزشکی ثابت شده و با درمان و دارو خیلی بهتر میش ...
من فقط خواستم این راه رو هم امتحان کنه اگه مشکلش مربوط به سحر نبود مطمئن میشه و میره پیش دکتر من خیلی شنیدم کسایی که این نشونه هارو داشتن مشکل ماورایی داشتن دکترها خیلی چیزها رو قبول ندارن و دلیل علمی براش پیدا میکنن