من خودم۱۱سال عروسشونم .به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی حاضر نیست بعنوان پذیرایی میوه یا شربت یا چای جلوی من بزاره .مثلا میگه میخوام بخورم توام میخوری .یا چای میبره میگه نمیدونستم توام میخوری .یادوتا بشقاب دستش میگیره میگه توام اوندوتا روبیار یا میگه تو آشپزخونه هست اون مال تو
توی مشکل و دعوا جلوی من حرف منو تایید میکرد پشت سرم حرف همسرمو و گناهکار بودنمو زندگیم داره خراب میشه ۳ هفتس رفته و میگه طلاق😔
برام دعاکن خواهر
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
ان شاالله مشکلات حل میشه .امیدوارم پای این آدمهای فضول و دورو از زندگیت قطع بش
الهی آمین ممنون از دعات عزیزم🥺😔
خیلی سختمه نمیتونم زندگیمو بدون اون تصور کنم دارم میمیرم😭
جَوانهِمیزنَمازرویَزَخمهایم:)🌱️ دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡⦇بُگذاراُمیدواریدَرسیاهتَرینروزها، هُنرِتوباشَد...💗🌸🌚⦈️ خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨
یه نوه پسر داره از دخترش این بچه عطسه هم کن میگه چشمش زدن مریض شد .بچه زد تو شیشه شکست همه جا رو پر کرد این اومد رد بش شیشه ریخت هزار تکه شد چشمش زده بودن اینطور شد