2777
2789
عنوان

عجیب ترین رفتار مادرشوهرتون

344 بازدید | 19 پست

من خودم۱۱سال عروسشونم .به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی حاضر نیست بعنوان پذیرایی میوه یا شربت یا چای جلوی من بزاره .مثلا میگه میخوام بخورم توام میخوری .یا چای میبره میگه نمیدونستم توام میخوری .یادوتا بشقاب دستش میگیره میگه توام اوندوتا روبیار یا میگه تو آشپزخونه هست اون مال تو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی مشکل و دعوا جلوی من حرف منو تایید میکرد پشت سرم حرف همسرمو و گناهکار بودنمو زندگیم داره خراب میشه ۳ هفتس رفته و میگه طلاق😔

برام دعاکن خواهر

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
توی جمع بودیم گفت من بچه های دخترامو دوست دارم انگار پسراش چیکارش کردن منم اون موقع حامله بودم خیلی ...

من ۳تادختر دارم همش میگه پسرم تنهاست توزرنگی ۳تادختر برای خودت آوردی. انگار دست من بوده جنسیت بچه

توی مشکل و دعوا جلوی من حرف منو تایید میکرد پشت سرم حرف همسرمو و گناهکار بودنمو زندگیم داره خراب میش ...

ان شاالله مشکلات حل میشه .امیدوارم پای این آدمهای فضول و دورو از زندگیت قطع بش

من ۳تادختر دارم همش میگه پسرم تنهاست توزرنگی ۳تادختر برای خودت آوردی. انگار دست من بوده جنسیت بچه

خب چه فرقی میکنه دخترای تو نوه اون هستن بایدعزیزتر از بچش باشه 

عجبا

ان شاالله مشکلات حل میشه .امیدوارم پای این آدمهای فضول و دورو از زندگیت قطع بش

الهی آمین ممنون از دعات عزیزم🥺😔

خیلی سختمه نمیتونم زندگیمو بدون اون تصور کنم دارم میمیرم😭

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
مهم شوهرت بخواد برمیگرده حرف مادرشم ندید میگیره

خداکنه برگرده😔💔

دختر برکته والا بگو همین خوبه ادم باید تو زندگی زرنگ باشه به پسرت بگو ی پسر خودش بزاد اگه میتونه والا 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚