2777
2789
سلام دوستان میشه بگین 1- بهترین زمان سفر به دبی چه زمانی است؟ که هم هوا خوب باشه هم قیمت ها ارزون 2-بهتره با تور بریم یا جدا بلیط و هتل رو رزور کنیم؟ 3- هتل چند ستاره خوبه و کجای شهر؟ 4-جاهای دیدنی و مراکز خرید خوب کجا رو پیشنهاد می کنین؟ مرسی
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
اینم بگم من یه بچه یک ساله هم دارم
انسان ها این حقیقت را فراموش کرده اند، اما تو نباید فراموشش کنی...تو تا زنده ای نسبت به چیزی که اهلی کرده ای مسئولی!...(آنتوان دوسنت اگزوپری)
با بچه یک ساله چه تفریحاتی رو میشه استفاده کرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدا الان خوبه البته من سرمایی هستم هوای گرم دوست دارم گرماش خوبه به نظرم هتل های دوبی همه تمیز خوبه از یک ستاره داره تا پنچ ستاره برو تو سایت الی گشت همه هتلها با قیمت هم هست برای خرید کلا گرونه ولی مثلا یک فروشگاه لباس به اسم کیمیا هست تو میدون جمال نزدیک دی تو دی لباس و کفش و کیف با قیمت خوب میتونی بخر برای رفت و آمد از مترو استفاده کن تاکسی خیلی گرونه مراکز خرید امارات مال ابن بطوطه سیتی سنتر هست قسمت کارفور هم بگردی چیزهای خوب پیدا میکنی تو قسمت دیر ه هم مغازه های یک تا ده درهمی هست برای سوغاتی چیزهای خوبی داره تفریح هم بستگی داره اهل چی باشی پارک آبی خیلی خوبه اگر تونستی حمام مغربی و ماساژ برو کلی سرحال میشی
ممنون طبیعت جان سوالم در مورد هتل اینه که هتل های دبی از چند ستاره اش قابل قبول و تمیز و خوبه؟ مثلا اروپا حداقل باید 4 ستاره باشه تا اوکی باشه؛دبی چی؟ فصل حراجش کی هست؟ باید ژانویه بریم؟ یا الانم خوبه؟
ببین هتلها ش همه تمیز ه از سه ستاره به بالا لوکس ولی همون دوستاره هم تمیز هست برای شما که بچه کوچک داری جای نگرانی نداره همه تمیز ولی زیاد به فکر هتل نباش چون هر مرکز خرید را بخوای بری از صبح تا غروب وقتت گرفته میشه شب هم بیا برای خواب هتل های تو دیر ه خوبه به مترو و مراکز خرید سنتی هم نزدیکه هتل کنکور د هتل میفر هتل ارکیده ibis اینها همه خوبه ولی باز برو سایت الی گشت ستاره های هتل و قیمتش و ببین ولی از نظر تمیزی همه تمیزند
بازم ممنون از توضیحاتت طبیعت عزیز
ژانویه خیلی شلوغه اگر ملاکت فقط خرید تو حراجش و میخوای خرید حسابی بکنی ژانویه برو ترکیه فراوانی جنس قیمت عالی تنوع جنس و رنگ تو ترکیه من دبی بخاطر نظم و گرما و امنیتش دوست دارم برای خرید ترکیه عالیه
نه برای خرید نمی خوام؛ برا گردش میخوام کلا تو سفر اهل خرید نیستم؛ من حجاب هم دارم ماساژ و اینا که نمیشه رفت سافاری هم که با بچه یه ساله نمیشه رفت به نظرتون کجا برا من مناسبه تو دبی؟
الی گشت راهنمای خوبیه مرسی زیاد
میشه بقیه خانومها هم نظرشونو بگن لطفا
حجاب چه ربطی به ماساژ داره اتفاقا دبی از این نظرها عالیه من خودم هم باحجابم مثلا تو ترکیه آرایشگاه زنانه کارمند مرد داره ولی تو دبی ممنوعه ماساژ خانم فقط توسط خانم در مکان محفوظ آرایشگاه ها هم کاملا محفوظ هستند
خانوم ها با بچه یک ساله ارزش داره بریم دبی به نظرتون با توجه به این که؛ سافاری که نمیشه رفت با بچه یک ساله؛ پارک آبی هم نمی ریم