2777
2789
عنوان

چرا بچه سال‌ها از اینجا نمیرن؟؟

348 بازدید | 58 پست

تو هر تاپیکی میری نصفشون مشخصه بچه‌ن و فاقد عقل و شعور

والا منم سنم زیاد نیست ولی اینقدر مسخره بودن توی نسل جدید خیلی حال بهم زنه اه

بارها گفتم این حاصل تربیت همون نسل قدیم هست :)

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اهمیت نده 

اینجا آزاده 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

احتمالا بخاطر عنوان تاپیک قبلیته

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

‏دهه ‎هشتادی‌هایی که تا چند سال پیش براشون جوک می‌ساختیم

صبورترین نسل از آب در اومدن...! اونا شاهد قتل هم نسل‌هاشون به دست پدراشون بودن؛شاهد کرونا درست وسط جوونی و آرزوهاشون بودن؛ اونا مجازی تحصیل کردند در حالی که یه کنکور واقعی تو راه بود؛ با این حال برای رویاهاشون جنگیدن! 

من عجیب به این نسل امیدوارم.

سعی نکن متفاوت باشی فقط خوب باش خوب بودن به اندازه کافی متفاوته...