خواهرا یه سوال (جواب بدین دیگه بابا باور کنین ما اقدامیا سرمون سفید شد ) من همیشه دوره هام منظم بود ۳۰ روزه بود مثلا یازدهم هر ماه بود بعد این ماه شد ۳۶ روزه یعنی هفدهم پری شدم . بعد روز تخمکگذاری رو داخل سایت سرچ کردم نوشته بود دوم تا هفتم مرداد خب یعنی از دوم تا هفتم یه روزش تخمک آزاد میشه ؟یا نه کلا از دوم ازاد شده
فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط برو سونو بهترین راه همینه من هر ماه ۱۳ سیکل میرم سونو همون روز اچ سی جی میزنم
دکتر باید برام بنویسه؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی بیایی ای سبز پوش فاطمه خوشحال زهرا میشود وقتی بیای یا اباصالح المهدی الهم عجل لولیک الفرج عهد کنیم روزی ۱۰۰ بار الهم عجل لولیک الفرج بخونیم..اماممون خیلی تنهاس و این اوج بی معرفتیه......
اگر دکتری که بری یه کم امکاناتش اوکی باسه خودش تو مطب سونو میکنه دکتر من خودش سونو میکنه فولیکولامو ...
حتما میرم ممنونم ازت خواهری
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم خودتو درگیر کیت نکن من استفاده کردم هیچوقت دوتا خط پر رنگ نیوفتاد ولی فولیکول داشتم بهت ...
سلامت باشی عزیز دلم . شما چند ماهه اقدامین ؟بعد این امپوله چجوریه عوارض نداره؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40