2777
2789
عنوان

بازم تنبلی تخمدان خدایا کمک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 32 پست
نداره من همه راه هارو رفتم چقدر دکتر رفتم فقط به طور موقت پروتئین تراپی یه ۳ماهی ریزششو کم کرد 

پروتئین تراپی چجوریه؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
چی شد که متوجه شدید  ...خواهرم با دارو ها  پرخاشگر هم‌میشه عصبی و گاهی بی حوصله

آزمایش و سونو دادم چون پریو نمیشدم یا گه میشدم پاک نمیشدم رفتپ دکتر متوجه شدم.

واقعا داروهاش منم به هم میزیزه فقط یک آدم عصبانی میشم که خودم خسته میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد زایمان دومم ب خاطر یه سری مشکلات کلی داروی هورمونی خوردم ، الان دو سال گذشته ولی همچنان ...

عزیزم داروی هورمونی تون نمیدونم چیا بوده ولی خودش میتونه مث هر داروی دیگه ای عوارض داشته باشه که من اطلاعی ندارم.

ولی کلا تنبلی تخمدان علامت‌های گسترده ای داره 

یکی ریزش مو داره یکی نداره

موی چانه ممکنه داشته باشید ولی یکنفر دیگه نداشته باشه 

یکی پریود منظم داره ولی سنو بهش میگه تنبلی داری 

یه طیف وسیعی از علائم هست 

عزیزم داروی هورمونی تون نمیدونم چیا بوده ولی خودش میتونه مث هر داروی دیگه ای عوارض داشته باشه که من ...

با سونو مشخص میشه؟ روز چندم دوره باید برم سونو که دقیق مشخص بشه؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خواهرتون به شیرینی جات علاقمند هست؟  فست فود چی. نوشابه چی. کیک و هله هوله چی.

ولش کنی آب را هم با سس میخوره  همه اینا که گفتید بعلاوه بال مرغ بیرون از خونه و هر چی هله هولس

با سونو مشخص میشه؟ روز چندم دوره باید برم سونو که دقیق مشخص بشه؟

اره سنو مشخص میشه وضعیت تون. 

و ممکنه دکتر براتون آزمایش خون هم بنویسه که توش مواردی مث تیروئید. پرولاکتین. اینجور هورمونها رو بررسی کنه 

خود تیروئید اگر کم کار باشه کلی تاثیر داره تو جسم و روح آدم. 

منم تنبلی دارم و موهام داره میریزه حدود ۱۰ سال تحت کنترله تنبلیم اما ریزش موهام خوب نشده کسی راه ...

همین نی نی سایت سرچ کن تاپیک هایی که با شنبلیله موهاشون پرپشت شده بوده 

تخم شنبلیله رو 

و خود سبزی شنبلیله رو. 

یه سرچ کنید می‌بینید.

امیدوارم نتیجه بگیرید گلم

همین نی نی سایت سرچ کن تاپیک هایی که با شنبلیله موهاشون پرپشت شده بوده  تخم شنبلیله رو  ...

یعنی بخوریم؟یا بزنیم به سرمون؟

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚