2777
2789

کمر درد چه جوری؟  من کمر دردم میگرفت ول میکرد یعنی انگار از نخاع یه چیزی رد بشه اینجوری بود

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیر میکشه الان چند دقیقه ول کرده

اگه تموم نشه و هی بگیره اره نزدیک زایمانه یعنی دو هفته دیگه مثلا شروع میشه

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

دردی که با استراحت و دراز کشیدن کمتر میشه و یا متوقف، درد زایمان نیست. درد زایمان به هیچ وجه کمتر نمیشه حتی با مسکن و استراحت و به مرور شدید و شدید تر میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
دردی که با استراحت و دراز کشیدن کمتر میشه و یا متوقف، درد زایمان نیست. درد زایمان به هیچ وجه کمتر نم ...

ممنون عزیزم

انگار بهتر شد

بخدا از استرس نمیدونم چ کنم

گیج شدم میترسم استرس دارم نمیدونم فردا برم بازش کنم فردا میشه ۳۵ و ۴روز

ببین تو نباید تصمیم بگیری که گلم.. 

باید بری دکتر اونجا چکت کنن ببینن انقباضای زایمان داری یا نه..

من که سر دخترم رفته بودم، مامای دکتر قشنگ فهمید ک انقباض زایمان دارم

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

خدا از زبونت بشنوه خداکنه فقط تا هفته دیگه ک میرم بازش کنم سرکلاژو خبری نشه    

ببین از من مثلا روزی یکی دو بار اینجوری, میشد یه جور خاصه دردش تیر میکشه تو نخاع من تجربه, نداشتم فکر کردم عادیه بعد مثلا دو روز بعد تعداد بیشتر شد همسنحوری پیش رفت تا هفته 38 تموم شد دردام شروع شدن این ماد درده قبلشه هنوز زوده

ممنون عزیزم انگار بهتر شد بخدا از استرس نمیدونم چ کنم

خدا را شکر

ولی کلا در هفته های اخر بارداری، دردها و انقباضات نامنظم معمول هست. بدن داره به تدریج برای زایمان آماده میشه

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
ببین تو نباید تصمیم بگیری که گلم..  باید بری دکتر اونجا چکت کنن ببینن انقباضای زایمان داری یا ...

خب من تا دکتر ۱ساعت اینا راهه تو مطبم باید ۲ساعت بشینم 

خطر پاره شدن کیسه ابم دارم

یکشنبه نوبت دارم ک برم

اگه بیشتر شد میرم بیمارستان  

ممنون عزیزم انگار بهتر شد بخدا از استرس نمیدونم چ کنم

بعد عزیزم دستگاه نوار قلب نوزاد که روی شکمت بذارن تو نوار قلب اگر انقباض باشه نشون میده در کل باید طبق دستور دکتر عمل کنی من با وجود اینکه دو روز کامل درد داشتم و خواب نمیرفتم انقباض نبودن و دهانه رحمم هم باز نشده بود