2777
2789
عنوان

بچه ها بیان یه چیزی بگم مهمه

455 بازدید | 24 پست

بچه من یه پسر ۵.۶ ساله دارم که خیلی شیطونه هفته ای یه بار میریم خونه مامانم ولی مامانم اصلا حوصله نداره اگه پسرم شیطونی کنه همش بهش اخم میکنه دعواش میکنه به من میگه دعواش کن که تربیت بشه ..پسرم خیلی شیطونه همش خونه رو بهم میریزه رو مبل میپره منم دعواش میکنم حتی بهش میگم ولی گوش نمیده بچه ی دیگه بعضی وقتی انقدر خسته میشم دلم برای بچم میسوزه که اونجا میرم همش باید دعواش کنم دلم میخوا د اصلا نرم..

وقتی شوهرم هست بهتره ولی وقتی شوهرم نیش همش مامانم قر میزنه بهم که بچتو تربیت نکردی چرا بهش نمیگی ...

خسته شدم دیگه موندم چیکار کنم از یه طرفم نمیتونم جلو شوهرم بگم نمیرم خونه مامانم فکر میکنه اونجا خیلی راحتم..

خوب این که همه نه ولی بیشتر بچه ها همینن 

مبل و ...چیه اخه 

همیییشه میگم اینا عمرشون از ماها بیشتره چرا باید حرص بخوریم برا این چیزا 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببرش دکتر شاید پیش فعالی داره داداش من همینجوری بود دقیقا بعد رفت دکتر بهش قرص داد گوش شیطان کر بهتر شده

تیکر رسیدن به هدفم✌🏻 میشه برای رسیدن به هدف بزرگی که دارم یه صلوات مهمونم کنی؟🙂 با عرض احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم خصوصا برای هرگونه فا ل و تک نیت🌹🌹 غیر از این مورد امر دیگه ای داشتید قبلش بهم اطلاع بدید تو تاپیکم تشکر♡

من بچه ندارم ولی به نظرم آرامش روانی بچت خیلی مهمه، بچه باید شیطونی کنه اتفاقا، حتما گلپسرت برونگرا هم هست، من جات بودم میبردمش شهربازی و دوچرخه سواری جای اینکه ببرم جایی ک بخوان بهش اخم کنن، با شوهرتم رودروایسی نکن 

الهی شکرت 💖

شیطون کلمه ی زشتیه عزیزم

باااازیگوش

کنجکاو

مادرت نگران کثیفی و خرابی مبل و زندگیشه

دلگیر نشو اونم خسته شده از زحمت زندگی

یه کلام پسرتو قانع کن رو مبل دیگران نپره

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچت بزرگه یادش بده روی مبلا نپره انرژیشو با باشگاه و پارک و...بزار تخلیه کمه مادرتم حق داره شلوغی ادمو عصبی میکنه عزیزم 

اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...

مادربزرگ منم اخلاقش تنده 

هم محبت میکنه همت نوه هاش و دعوا میکنه چون شیطون هستن😂😂کلا اخلاقش تنده ما هم عادت کردیم گاهی میخندیم 

اما همین دخترداییم و پسر داییم یک روز مادرجونم و نبینند بیتابی میکنند 

ناراحت نشو عزیزم همه مادر بزرگ ها همینطوری ان

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

اخه به شوهرم چی بگم بعضی وقتی به خاطر کار شوهرم که میره شهرستان تنهام مجبورم برم 

خیلی مهربون مامانم ولی خیلی رو خونه زندگیش حساسیه دوست داره یه بچه صاف بشینه به هیچی دست نزنه تت یه کم سر وصدا میکنه میگه سر درد میشم میدونم خیلی بچمو دوست داره مثلا خود منم خیلی دوست داره ولی واقعا میبینم مامان دوستام میرن کمکشون میرن خونشون بچشونو نگه میدارن تا اونا به کاراشون برسن ولی مامان من اصلا وقتی هم کارم گیرش باشه انقدر با منت و سختی میاد همش میگه من نمیام تو بیا ..باردار بودم یه بار نگفت بیام با هم خونتو تمیز کنیم حتی بچه ام کوجیک بود مامان دوستام میرفتم براشون غذا درست میکردن تا اونا بخوابن استراحت کنن مامانم من فقط  همون روزای اول اومد بعدش همه کارا با خودم بود همش میگه خونت دوره به شوهرت بگو بیاد نزدیک ما خونه بگیره ولی واقعا اونقدر دور نیس من خودم هر هفته همین مسیرو میرم 

مشکل من و داری ..خیلی دلم میگیره از این بابت ..مامان خوبی ندارم ..مشکل مالی ندارم ولی کمبود محبت دارم ..خونواده بی مهری دارم خیلی سرد هستن ..منم میرم خونه مامانم همش غر میزنه حوصله دخترمو نداره ..اصلا بعضی وقتا فکر میکنم اصلا دوسم داره...دیر به دیر میرم تازگی ها ..ولی منم خیلی ناراحتم ،بابت شوهرم ...همش میپرسه چرا نمیری خونه مامانت ..هیچی نمیگم ..نمیخوام بدونه که چقدر سرد و بی محبت هستش

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)