2777
2789
عنوان

دلتنگ روضه هام اما ....

157 بازدید | 17 پست

چقدر دلم تنگ شده برا روضه ها امسال نرفتم بخاطر حرفای خاله زنک مردم وای هنوز بچه نیوردی وای مشکل از تو یا شوهرت وای چرا نمیری غسال خونه از رو مرده رد شی وای چرا درمان نمیکنی  از سفره قاسم نگم که ابرو ادم میبرن اون وسطا بیا گره بده بیا شمع روشن کن بعد بقیه اخی اون همون که چند سال ......اخی ...یا اخر مجلس شوهرت ببر اینجا این شماره یه دکتر  خوبه اخر پدر سگ تو میدونی مشکل از من یا شوهرم تو این شبا میگم اگر خدایی وجودداره دینو گناه منو امثال من به گردنشون که نمی تونیم پامون از خونه بزاریم بیرون ....فقط خواستم بگم  بابا ماهایی که این مشکل داریم خودمون می دونیم دیگه شما کاسه داغ تراز اش نشو من که تو این روضه ها بارها تیکه تیکه شدن دلم دیدم کلا از پیر پیغمبرم بریدم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی برید روضه که کسی شما رو نشناسه. به خاطر حرف مردم خودتون رو محروم نکنید

ولی بعضی هم از سر محبت می گند. دلتون رو بزرگ کنید

ان شاالله هر چه خیر و صلاحتونه پیش بیاد

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

عکس

روضه ی امام حسین (ع) مال ایشونه. 

یجای دور برو که کسی نشناستت ولی برو 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
جایی برید روضه که کسی شما رو نشناسه. به خاطر حرف مردم خودتون رو محروم نکنید ولی بعضی هم از سر محبت ...

جدی تو مجلس جلو همه از پایین مجلس تو جمع صدات کنه بیچاره نازایی داره بیا شمع روشن کن بیا زیر سفره میخوام نکنه 

منم ۶سال اقدام بودم دیگه خودم نمیخوام امشب به منم تیکه انداختن تو چله تو بریدی؟ تو خودت جلوگیری کردی؟ خودتمشکل داری فلان یه کلمه گفتم فعلا نمیخوام دیگه مرسی دیگه طرف ساکت شد

ولی دلم میخواست بهش بگم به تو چه

به خاطر اینجور آدما خودتو محروم نکن گرچه اکثرشون اینجوری ان منم ۶سال محروم بودم اما دیگه بیخیال شدم هر چی میخوان بگن که چی؟ اتفاقا بهتره دل شکستهتر میشیم به خدا نزدیک تر میشیم

خواهر بهتر دهنم باز نکنم ....

خب منطقی گفتم....مگه دعوا داری که دهنتو باز کنی یا نکنی....

دلت عذادا ری میخواد واسه اعتقاداتت بشین تو خونه عذاداری تو بکن....یه گره از کار یه بنده خدا باز کن.... یه حرف خوب یه مهرو محبت بکار تو دل یه نفر ک بهش احتیاج داره....

وگرنه این بساط روضه با اینهمه بریزو بپاش برای آدمای دارا و قرو فر زنا توی این روضه ها بعد هم این صحبت هاکه خودت اول گفتی ....ایناچیه؟؟؟

جدی تو مجلس جلو همه از پایین مجلس تو جمع صدات کنه بیچاره نازایی داره بیا شمع روشن کن بیا زیر سفره می ...

خب این اشتباهه و حق دارید ناراحت بشید. در طول زندگی همیشه هستند کسانی که با زبان خواسته یا ناخواسته انسان رو برنجونند. ما باید قوی باشیم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم ۶سال اقدام بودم دیگه خودم نمیخوام امشب به منم تیکه انداختن تو چله تو بریدی؟ تو خودت جلوگیری کردی ...

بابا بگی نمیخوام باز دهنش باز میکنه میگه چرا یه سوال دیگه ......فقط بلید بگی خیلی ببخشید گوه نخور اومدی روضه یا فصولی