چقدر دلم تنگ شده برا روضه ها امسال نرفتم بخاطر حرفای خاله زنک مردم وای هنوز بچه نیوردی وای مشکل از تو یا شوهرت وای چرا نمیری غسال خونه از رو مرده رد شی وای چرا درمان نمیکنی از سفره قاسم نگم که ابرو ادم میبرن اون وسطا بیا گره بده بیا شمع روشن کن بعد بقیه اخی اون همون که چند سال ......اخی ...یا اخر مجلس شوهرت ببر اینجا این شماره یه دکتر خوبه اخر پدر سگ تو میدونی مشکل از من یا شوهرم تو این شبا میگم اگر خدایی وجودداره دینو گناه منو امثال من به گردنشون که نمی تونیم پامون از خونه بزاریم بیرون ....فقط خواستم بگم بابا ماهایی که این مشکل داریم خودمون می دونیم دیگه شما کاسه داغ تراز اش نشو من که تو این روضه ها بارها تیکه تیکه شدن دلم دیدم کلا از پیر پیغمبرم بریدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره اتفاقا امشب باز پرسید چرا منم رومو برگردوندم یه لبخندم زدم ک یعنی نشنیدم ولشون کن منم ته دلم دو ...
من میشینم برا روضه ها پای تلویزیون بخدا قابل گفتن نیست ولی امسال بیشتر عزاداری کردم سالهای قبل که نصف مجلس خاله زنگ بازی بود بعدشم اخر مجلس دعوا سر حلو بسکویت شله زرد و ...