2777
2789
عنوان

دلتنگ روضه هام اما ....

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 17 پست
خب منطقی گفتم....مگه دعوا داری که دهنتو باز کنی یا نکنی.... دلت عذادا ری میخواد واسه اعتقاداتت بشین ...

عزیزم میگم بهتر دهنم باز نکنم چون دوباره نی نی یار میترکونه من خودمم از همین زنا چوب خوردم گلم 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
بابا بگی نمیخوام باز دهنش باز میکنه میگه چرا یه سوال دیگه ......فقط بلید بگی خیلی ببخشید گوه نخور او ...

اره اتفاقا امشب باز پرسید چرا منم رومو برگردوندم یه لبخندم زدم ک یعنی نشنیدم ولشون کن

منم ته دلم دوست ندارم هیچکسو ببینم فقط مشکلم بچه نیست ولی باید رفت به نظرم چون تو خونه چیزی به دست نمیاد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره اتفاقا امشب باز پرسید چرا منم رومو برگردوندم یه لبخندم زدم ک یعنی نشنیدم ولشون کن منم ته دلم دو ...

من میشینم برا روضه ها پای تلویزیون بخدا قابل گفتن نیست ولی امسال بیشتر عزاداری کردم سالهای قبل که نصف مجلس خاله زنگ بازی بود بعدشم اخر مجلس دعوا سر حلو بسکویت شله زرد و ...‌

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه