2777
2789
عنوان

ویکی پدیا منبع معتبر

164 بازدید | 16 پست

من تیر خوردم شما ادامه بدید 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ویکی پدیا معتبر تر پیدا نکردی؟؟😶😂 

هرچی دلش میخواد هر چی مینویسن

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

میخوای بقیه هم تیر بخورن

از نظر ی عده حتی سنگ نوشته ها هم افسانه ان

بیخیال اینا بشید

ولی خب فضای مجازی راست و‌دروغ زیاد داره ، خیلیهاشم نمیشه ثابت کرد

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

در حد اطلاعات عمومی خوبه که

اره مثلا بگی نیتروژن عنصر چندمه 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من دارم میگم یسریا گفتن معتبر

به صورت انتقاد میگم 

در حد اطلاعات عمومی خوبه که

اسم و مشخصات کسی رو نباید سرچ کنی چون هرکس اومده دست برده توش هرچی دوست داشته نوشته واسه چیر های علمی خوبه

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

نه من یه پروپوزال میخواستم بنویسم  استاد راهنما گفت از ویکی پدیا منبع نیارید که نامعتبره

ماهم استاد شیمیمون میگفت ننویس اقا ننویس 

اسم و مشخصات کسی رو نباید سرچ کنی چون هرکس اومده دست برده توش هرچی دوست داشته نوشته واسه چیر های علم ...

علمی هم خوب نیست اخه 

ویکی پدیا صهیونیستیه و ساختمان مرکزیش هلنده‌...مدارک دینیش ۹۰ درصد دروغه ...اطلاعات سیاسی ۸۰ درصد تحریف....مدارک پزشکی فقط شیمی معمولیه اونم ...

میخواید الان توی یه مقاله اسم تاپیک رو بنویسم؟

ماهم استاد شیمیمون میگفت ننویس اقا ننویس 

ای وای 😂😂 من فکر میکردم برای شیمی خیلی میتونم به ویکی پدیا اکتفا کنم ☹️