2777
2789

فقط سرکه سیب تو وان

یا تشت یا لگن

و

رقیق و ولرم

بشین۱۰دقیقه

و رحمو گرم نگهدار و گرمیجات بخور.

طب بوعلی

راستی

متاهلی؟

و رابطه‌هات منظمه؟

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
فقط سرکه سیب تو وان یا تشت یا لگن و رقیق و ولرم بشین۱۰دقیقه و رحمو گرم نگهدار و گرمیجات بخور. ...

بله متاهلم اخه سرکه سیب مگه برای عفونت نیست؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاهلم اخه سرکه سیب مگه برای عفونت نیست؟

تو طب بوعلی

موثره.

بعدشم شوهرت نظافت و بهداشتش ok هست؟

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
تو طب بوعلی موثره. بعدشم شوهرت نظافت و بهداشتش ok هست؟

بله عزیزم من بعد از زایمان دومم پنج سال پیش اینطوری شدم سونو و ازمایش هم اوکی بود داروی هورمونی هم استفاده کردم اثر نکرد دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
بله عزیزم من بعد از زایمان دومم پنج سال پیش اینطوری شدم سونو و ازمایش هم اوکی بود داروی هورمونی هم ا ...

یه داپلر از رحم و ضمائم بگیر.

ایشالا زودی عادی میشه

بکمک پزشک حاذق.💐🙏