2777
2789
عنوان

تو جهنم عجیبی گیر کردم

181 بازدید | 23 پست

یه بچه هشت ساله دارم همسر وفاداری نداشتم بشدت رنج کشیدم تو این زندگی اعتمادی ب همسرم ندارم دلم بچه دوم میخواد همه دارن بهم فشار میارن برای بچه دوم بخدا دیگه راضی نمیشم جایی برم مردم از دردم که خبر ندارن از یه طرف هم دوره ماهانه ام عجیب شده میترسم یائسه زودهنگام بشم.. از یه طرف بچه ام آبجی و داداش میخواد.. نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمن زندگی خودتو با یه بچه دیگه تو زندگیی که توش وفاداری نیست تباه نکن اون بچه گناهی نکرده حرف دیگران که مهم نیست همیشه یه حرفی برای گفتن دارن مهم خودتی  سعی کن همسرت رو سمتت بکشونی اگه شرایطش رو داری از مساور کمک بگیر

icy_floer

عزیز بچه دومت هم پدر درست حسابی و عشق بین پدر و مادرش رو میخواد از همین الان نداره همونطور که بچه اولت نداره بعدم بچه ها وقتی ازدواج میکنن میرن و یادی از خواهر و برادرشون نمیکنن

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
عزیزمن زندگی خودتو با یه بچه دیگه تو زندگیی که توش وفاداری نیست تباه نکن اون بچه گناهی نکرده حرف دیگ ...

من همسرمو دیگه دوست ندارم. فقط نگران بچه امم تنها موند مثل خودم

عزیز بچه دومت هم پدر درست حسابی و عشق بین پدر و مادرش رو میخواد از همین الان نداره همونطور که بچه او ...

من خودم همیشه تنها بودم خیلی دوست داشتم بچه های زیادی داشته باشم ولی چرا زندگی و بخت و اقبال من این شد😭

خوب چرا شوهرت رودوست نداری

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج

اگر دلت میخواد و شرایطش رو داری ،همین الانم یکی داری و دومی فرق خاصی نمیکنه 

ولی اگر برای حرف مردم و حرف بچت داری فک میکنی و فردا پس فردا که باردار شدی فک میکنی همسرت باید بهتر شه یا عالم و آدم رو مقصر بدونی برای بارداری دوم نه ،اصلا ،به هیچ عنوان 

اون که مردمن به قول خودت نمیدونن فردا روزی حرفشونو زودتر باد عوض میکنن 

بچه هم کوچیکه تا صبح ده بار نظرش عوض میشه،نی نی تازه بیاد هزار مدل نغ شروع میشه  ،اصلا شاید بچه اومد ،دعوا و شلوغکاری دو تا بچه همه تون رو خسته کنه 

من خودم همیشه تنها بودم خیلی دوست داشتم بچه های زیادی داشته باشم ولی چرا زندگی و بخت و اقبال من این ...

برا منم همین شد ولی ما نباید بچه ی دیگه ای رو بدبخت کنیم تا دورمون شلوغ باشه تازه هر فرزند مشکلات خودش رو هم با خودش میاره شما که یک دونه هم داری بی فرزند نیستی که

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...