2777
2789
عنوان

چرا خودتو انقدر ذلیل میگیرین

326 بازدید | 21 پست

پیرو تایپک اون خانم که گفته بود شوهرم سرکار بهترین غذا رو میخوره و من هیچی ... چرا اینقدر خانمای ایرانی اعتماد بنفسشون ضعیفه و اجازه میدن شوهراشون هربلایی میخواد سرشون بیاره.  بخدا سلامتی برا یه زن از شوهر و بچه هم واجبتره...

زندکی که به درد نمیخوره و راهی بجز طلاق ندارین  رو تموم کنید. زندگی ادامه داره میشه بدوم اون شوهر آشغال هم ادامه داد یا وقتی می بینید تو دوران عقد آدم بدردنخوریه تموم کنید

نه افراط نه تفریط 

قرار هم نیست که زود حرف طلاق بزنیم .اگه مشکل دارین از مشاور کمک بگیرین اگه همه راه‌ها رو رفتین و نتیجه نداد دیگه تموم کنید.  خودتو انقدر خار و خفیف نکنید ...خانمای ایرانی اکثرا خودشونو دوس ندارن 😔😔😔

میگم شما بچه داری عزیزم؟

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خط آخرت رو تصحیح کنم خانواده های ایرانی اکثرا دخترشونو دوست ندارن 🙂

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
خط آخرت رو تصحیح کنم خانواده های ایرانی اکثرا دخترشونو دوست ندارن 🙂

نه اینجوری نیست .منم فکر میکردم برگردم خانوادم منو نگاه هم نمیکنن . ولی الان تو سرشون جا دارم ... با اینکه تو ازدواجم خیلی اذیتشون کردم خیلییییی

عزیزم کی دوست داره انقدر زجر بکشه مشکل فقط اینه که انقدر عشق ب بچه داریم ک همه تحقیر هارو تحمل میکنیم

شاید قسمت ماهم زندگی نکردن بوده.....

بی صبرانه منتظرم ببینم جواب خدا برای بی عدالتی چیه؟چرا من نباید خوشبخت میبودم؟چرا شوهر من نباید خوب و عاشق میبود؟

تو نامزدی فرشته ای بود که فکر میکردم فقط تکه تو دنیای از رفتار های خوب و خاصش رفتارش با فامیل و خانواده بعد ازدواج خود واقعی کثیفشو نشون داد....

بعدشم که گفتم خانواده پشتم نبودن.....

(اللهم صل علی محمد و آل محمد) برای خوشبختیم و موفقیت دخترنازمامان دعا کنید❤🌹
چون قدرت تو دست کسیه که پول داره. عقیده من اینه که ادم باید اول شاغل بشه بعد ازدواج کنه تا انقد توسط ...

درست میگی . ولی آدمی که سالمه و میتونه کار کنه و بچه هم نداره چرا باید آنقدر خودشو خارو خفیف کنه و گشنگی بکشه تا سلامتیشم از دست بده 

خدانکنه آدم بی کس و کارباشه و گیر آدم ناجور بدذات بیفته  همه اعتماد به نفسش خاااک میشه خیلی طو ...

راست میگی ولی بخدا من میشناسم زنه ۲۰ سال ساخت ولی درست نشد .کسی هم نداره میره پرستاری شبانه روزی ولی میگه راحت شدم . اون زمان میگفت به کسایی که جدا میشن حسادت میکنم الان میگه اعصابم آروم شده

عزیزم کی دوست داره انقدر زجر بکشه مشکل فقط اینه که انقدر عشق ب بچه داریم ک همه تحقیر هارو تحمل میکنی ...

انشالله خدا کمکت کنه ولی اگه یه روزی باز بچه هات بزرگ شدن میتونی یه تجدیدنظر کنی ... 

واقعا درس میگی من خودمو تحویل بگیرم به آقا برمیخوره یجوری میشه 

چون از اول خودتو دوس نداشتی .مشکل اینه که تو خانواده فقط یاد دادن بسازین.  مشکل از خانوادس که نگفتن چجوری اعتماد بنفستو حفظ کن