2777
2789
عنوان

چرا گفتین معاینه و پاپسمیر درد نداره😰

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 30 پست
من اذیت شدم ‌.خیلی ناراحتم که سونو واژینال و عکس رنگی هم دارم

ببین بی اذیت که نیست

البته سونو واژینال به نطر من کمتر اذیت داره

تجربه عکس رنگی ندارم شنیدم اونم درد داره

باید آمادگی اش رو داشته باشی

منم ماه قبل رفتم اول ک اون وسیله رو میذاره به ذره درد داره  وقتی نمونه می‌گیره اونجا بیشتر درد ...

عزیزممم🥲🥲خدا یه جوری بشه دیگه این بدون این چیزا هر وقتم خواستیم بچه دار شیم.مثه قدیمیا

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفت درد نداره؟ من دو بار زاییدم اما وححححشت دارم از پاپ‌اسمیر و معاینه! ۱ بار فقط رفتم در حالیکه هر سال باید تست داد

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
منم دفعه اول همینجوری بودم یادمه پرستار گفت چه جوری‌میخوای زایمان‌کنی.وقتی  زایمان به طور کلی خ ...

😂😂دقیقا منم همن حرفو توی دلم زدم

کی گفت درد نداره؟ من دو بار زاییدم اما وححححشت دارم از پاپ‌اسمیر و معاینه! ۱ بار فقط رفتم در حالیکه ...

ای خدا.همینو بگو.مرحله بعد عکس رنگی و سونو واژیناله.اون چجوریه دیگه

خیلی درد داره... اون وسیله که اول میزاره فشارم میوفته... خود نمونه گیری اصلا احساس نمیشه ولی امان از ...

عزیزززم🥲

عزیزممم🥲🥲خدا یه جوری بشه دیگه این بدون این چیزا هر وقتم خواستیم بچه دار شیم.مثه قدیمیا

این هفته رفتم سونو واژینال خیلی اذیت نشدم.عزیزم این چیزا برای خودمون خوبه .من احتمال خارج رحمی داشتم ک با سونو شکمی معلوم نشد دکتر گفت سونو واژینال بده .هم میترسیدم هم خجالت اما بالاخره باخودم کنار اومدم ک اگه خارج رحمی باشه زودتر معلوم شه و از ترس رفتم و خداروشکر خارج رحمی نبود و خیالم از این جهت راحت شد

پاپ اسمیر وااااااقعا درد داره😬😬😬😬

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️