2777
2789
عنوان

به نظرتون جدا بشم یا نه

259 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من 5 ساله ازدواج کردم و یه بچه یک و نیم دارم

من و همسرم از اول زندگی خیلی خیلی مشکل داشتیم ولی تا هالا جفتمون تحمل کردیم

از بدیای همسرم

همیشه پیش رفیقاشه باهاشون میره بیرون تفریح ولی من و پسرمو زیاد نمیبره بیرون 

همیشه کارای منو به خانوادش گزارش میده میگه زنم بده (چون باهم خیلی مشکل داریم و مادرش میگه نه همسرت (من) خوب هستش)

خیلی ولخرجه همیشه تو زندگی پسرفت کردیم به جای پیشرفت

همیشه پس اندازامون یا پولامون یا سرمایمونو خراب میکنه

ماهی 5 دست فقط تیشرت و شلوار میگیره از من که زنم بیشتر خرج میکنه

بهش بگم یه کاریو نکن باز انجام میده و بهونه میاره میگه ا من فکر کردم منطورت این نیست 

مثلا میگم با فلان خانوم ارتباط نگیر و باز ارتباط میگیره

رمز گوشیشو نمیده (اخه میگه تو گوشیمو میگردی بهت اعتماد ندارم یکی نیست بهش بگه با هزارتا گند کاری انتظار داری گوشیتم نگردم 😁)

همیشه ام از خود راضیه فک میکنه خوشگل ترین بهترین مرد دنیاست و اشتباهاشتو نمیپذیره میگه مثل بقیه الکل بخورم و معتاد باشم خوبه بقیه مردا بدتر از منن

اخلاق بد من

زود عصبی میشم اونم چون واقعا تو این چند سال خیلی اذیت شدم

خودشم میگه خیلی فرق کردی قبلا اینطوری نبودی

خودم مشکلی با طلاق ندارم فقط میترسم از آینده

خانوادمم پشتم هستن الانم دارم درس میخونم

برای بچم خیلی میترسم اما پدرشم اخلاق درست حسابیم نداره

اینا همشون راه حل دارن آخرین راه حلش شاید طلاق باشه اونم شاید

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه خیلی گذشته و تغییری نکرده قباا خیانتم کرده کارنامش درخشان نیست 

خب عزیزم اول به فکر مستقل شدن باش 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

کلکسیونی از اخلاقای بده رو مخ ترینش به نظرم خیانته،،من که هیچ جوره با این یه مورد کنار نمیام.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
قربونت شما ک تحصیل کرده ای بهتر نیس با مشاور مشورت کنی 

چرا مشاوره میرم الان البته واسه طلاق

یه بارم مشاوره رفتم گفتم شوهرم خیانت کرده اینا

جلو شوهرم گفت رمز گوشیتو بهش نده و به مت گفت کاری به ارتباطش با خانوما نداشته باش 😂😐

چرا مشاوره میرم الان البته واسه طلاق یه بارم مشاوره رفتم گفتم شوهرم خیانت کرده اینا جلو شوهرم گفت ...

میدونی چون مشاور نخواسته پیاماشو بخونی ک حالت بدتر بشه در حقیقت تو مسئول زندگی خودتی وقتی فهمیدی خیانت کرده یا ادامه میدی یا نه این که کنکاش کنی خیلی حالتو بد میکنه و امکان اینکه رفتارهای غیر متعارفی کنی بالامیره