2777
2789
عنوان

درمان اضطراب و افسردگی

135 بازدید | 6 پست

سلام دوستان خوبین؟کسی هست بدون دارو افسردگی و‌پرخاشگری و بی حوصلگیش خوب شده باشه؟

تحرک دارم ،باشگاهم میرم سرکارم یه روزایی میرم اما باز خوب نمیشم،اعتماد به نفس خیلی پایینی دارم و همش خودمو سررنش میکنم،از مصرف دارو‌هم میترسم هم چاق میکنه هم میل جنسیو از بین میبره.چیکار کنم کی تجربه داره؟مکملی که جواب باشه سراغ ندارید بی عوارض؟

قبلش یه متخصص خون برو چکاب کاااامل بنویسه شاید کمبودی داری مکمل بده..

موسیقیهای بیکلام و آرامبخش و کلاسیک گوش کن

اگه میتونی مراقبه و مدیتیشن انجام بده

از آدمایی که بهت انرژی منفی میدن دوری کن

اخبار اصن پیگیری نکن

یه کلاس موسیقی هم بری خوبه 

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

قبلش یه متخصص خون برو چکاب کاااامل بنویسه شاید کمبودی داری مکمل بده.. موسیقیهای بیکلام و آرامبخش و ...

استرسم زیاده نمیتونم کنترلش کنم،راههای زیادی رو امتحان کردم ،بازم خوب نشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرسم زیاده نمیتونم کنترلش کنم،راههای زیادی رو امتحان کردم ،بازم خوب نشدم

اگه بتونی بری پیش یه روان‌درمانگر خوبه ... چن جلسه صحبت میکنه ریشه ی اضطراب رو پیدا میکنه..

زندگی کوتاهه عزیزم.. آخرشم خودت باید ب خودت کمک کنی.. استرس برا جسم آدم سمه، هزار مشکل ایجاد میکنه... مراقب خودت باش.. بفکر خودت باش فقط.. هیشکی بدرد آدم نمیخوره

اگه بتونی بری پیش یه روان‌درمانگر خوبه ... چن جلسه صحبت میکنه ریشه ی اضطراب رو پیدا میکنه.. زندگی ک ...

حق با شماست عزیزم ،میگم کمبود اعتماد به نفس دارم،خود سرزنشگری و اینا،تو شهر خودمون رفتم ولی اصلا تاثیر گذار نبود،باید به قول شما برم آزمایش خون بدم 

حق با شماست عزیزم ،میگم کمبود اعتماد به نفس دارم،خود سرزنشگری و اینا،تو شهر خودمون رفتم ولی اصلا تاث ...

منم یه خودسرزنشگری بزررررگ تو زندگیم دارم که هرموقع یادش میفتم کلا واااامیرم.. حسرت زندگیمه.. الانم سریع یادش افتادم..

چاره ای نداشتم جز اینکه خودمو با چیزای دیگه سرگرم کنم 

باید چیزای مثبت بریزیم تو زندگیمون تا اون منفیا نیان بالا.. هیچ راه دیگه ای نداره..

و اینکه حواسم باشه و آگاه باشم که هروقت یاد اون حسرت افتادم، زیاد بهش فکر نکنم.

یه بزرگی میگفت نشونه ی پختگی اینه که متوجه بشید نباید خودتون و دیگران رو بخاطر زندگیتون سرزنش کنید.. چون هر رفتاری کردین یا کردن، در اثر شرایطی بوده که وجود داشته، پس نمیشه قضاوت کرد...

منم یه خودسرزنشگری بزررررگ تو زندگیم دارم که هرموقع یادش میفتم کلا واااامیرم.. حسرت زندگیمه.. الانم ...

درسته عزیزم،کاملا متوجهم

همه رو درک میکنما ولی نمیتونم با اراده کنترل زندگیمو به دست بگیرم،افکارم کنترل زندگیمو دارن،یه مدته قشنگ با خودم حرف میزنم و حافظه م هم خیلی کم شده