2777
2789
عنوان

معنیه وضعیت اکسم چیه

174 بازدید | 9 پست

اشعاری دارم دل اکر گویم زبان سوزد.  اگر پنهان کنم در دل ترسم استخوان سوزد..  اکر بیرون کنم از دهن ترسم کل جهان سوزد. 

دوسدارم بفهمم منظورش باکیه

و چیه

اما ما تقریبا دیگه جداشدیم

نم😐😁

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میتونه عاشق کسی باشه و بهش نرسیده  چقد دوسدارم  بدونم کیه

نه لزوما نمیتونه غم عشق باشه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

میگه یه درد زیادی تودلم دارم شاید ازش خوشش اومده گذاشته.. بدون فکرخاصی

گفت بهم قبلا یه دختری دوس داشته تو سن بلوغ  و دوران مدرسه

اما خانوادش گفتن تو کوچیکی هنوز نذاستن ازدواج کنه دحتره هم ازدواج کرده.  و رفته

اون گفت سر این موضوع چند سال با خانوادم قهر بودم

فک کنم برا اون گذاشته وضعیتو

اما بقول خودش قضیه مال۱۶سال پیش