2777
2789
عنوان

اصلا حوصله ندارم خواهر شوهر بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چیدم و یک روز گفتم بیان ببینن  اگه برا خودت لذت داره ، خودت بچین  بگو خودمممم عاشق چ ...

من خیلی دوست دارم خودم بچینم اصلا دوست ندارم اونا بیان ببینن حتی. به اونا چه ربطی داره مگه کاری کردن برا بچه که الان بخوان بیان وسایلش ببینن؟

ای ول کنید خب عمه اشه  ذوق داره بزار بیاد

عمه بیشتر ذوق داره یا مادر گلم

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧
خب خودتم کمکشون کنه با اینکه رسم مضخرفیه ها ولی سیسمونی با خونوادته معمولا منم برام چیزی نخریدن بج ...

ما این رسم رو نداریم اصلا. فقط همین دختر خواهر شوهرم یه جفت جوراب خرید براش دیگه هیچکس فعلا که هیییییچی نگرفته

اخع اصلا دوست ندارم تماشا هم بکنن هیچ کار نکردن برا بچه فقط بیان فضولی کنن و کارا خویش انجام بدن؟

بابا چرا انقد خودخوری می‌کنی

همون اول چاربار روی خوش نشون نداده بودی انقد پررو نمی‌شدن

روم نمیشه آخه. می‌دونم نصفش بخاطر فضولی میان

باید برای همون کارای سخت (جابه جایی کمد و تخت و...) میگفتی بیاد... نه اینکه اونا رو مادرت انجام بده 

حالا هم یا خودت بچین و بگو دوست داشتم خودم اینکارو کنم یا اگه میخوای شوهرتم ناراحت نشه، بذار بیان بچینن بعدا خودت با سلیقه ی خودت بچین 

من خیلی دوست دارم خودم بچینم اصلا دوست ندارم اونا بیان ببینن حتی. به اونا چه ربطی داره مگه کاری کردن ...

خودت بچین بگو راضی ب زحمت نبودم توقعی نیست

پس فردا میگن رفتیم همه کارارو ما کردیم 

:)

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.