از اول بارداری دختر خواهر شوهرم ۱۴ سالشه هی میگفت آخر بارداری میایم اتاق نی نی رو آماده میکنیم. بااینکه رسم سیسمونی نداریم همه وسایل بچه رو مامانم و خواهرم و شوهرم خریدن. یعنی خانواده شوهر پوست پیاز هم نخریدن. حالا که این همه خانوادم زحمت کشیدن خواهر شوهر دو ماهه هر روز میگه کی بیایم اتاق بچه بچینیم؟ حالا مامانم چند روز پیش اومد خودش هممممه کارا کرد رختخواب ها جابجا کرد کمد و تخت جابجا کرد فقط گفت زشته به خواهر شوهرت بگو لباس ها رو اون بیاد بچینه. سختی هایش برا ما بود قسمت بامزه که چیدن وسایلش هست رو اون میخواد بیاد. حالا شوهرم میگه انگار فردا میخوان بیان. یعنی اصلا خوصلشون ندارم. 😏😏😏 اینقدر بدم میاد. خودم ذوق دارم لباسا بچم بچینم. اون میخواد بیاد چیکار کنه آخه؟ فضولی کنن؟ تو بقیه چیزا که کمک نکردن فقط برا اینکار که خودم آرزو دارم انجام بدم میخواد بیاد. چیکار کنم با احساسم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا با احساست نمیدونپ جات بودم خودم و شوهرم میچیدیم به اونام میگفتیم نمیخواستم زحمت بشه براتون تمام
در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕