2777
2789
عنوان

اصلا حوصله ندارم خواهر شوهر بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 51 پست
ما این رسم رو نداریم اصلا. فقط همین دختر خواهر شوهرم یه جفت جوراب خرید براش دیگه هیچکس فعلا که هیییی ...

رسم ما هم همینه،مادرو پدر دختر سیسمونی رو میگیرن. 

مادر شوهر هم یه دست رختخواب به بچه و مادر آماده میکنه میاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روم نمیشه آخه. می‌دونم نصفش بخاطر فضولی میان

رو خودت کار کن از الان بتونی خیلی جاها نه بگی عزیزم 

یه بچه چشمش به توی مادر خواهد بود 

روت نمیشه یعنی چی ؟ این همه هزینه بعد روت نمیشی کاری که دلت به عنوان یه مادر میخواد رو انجام بدی؟ 

والا با احساست نمیدونپ جات بودم خودم و شوهرم میچیدیم به اونام میگفتیم نمیخواستم زحمت بشه براتون تمام

در جهاد زندگی نتوانستن هیچ است💥💫متاهل و متعهدم ✨میشه با دل پاکتون برای موفقیت و خوشبختیم صلوات بفرستید؟ اگه فرستادید بگید براتون حمد بخونم 😘درحال یادگیری زبان انگلیسی اگه تجربه و توصیه ای دارید که کمکم کنه ممنون میشم بگید 🎀هرکی کتاب خوب بهم معرفی کنه میشه دوست خوبم 😍💕💕💕
ما اصلا همچین رسمی نداشتیم خودم چیدم بعد به بقیه گفتم بیان ببینن اونا هم خیلی ذوق کردن مخصوصا مامان ...

من اصلا دوست ندارم خانواده شوهرم بیان ببینن آخه به اونا ربطی ندارند نه کمکی کردن نه به اونا ربطی داره