2777
2789
عنوان

اصلا حوصله ندارم خواهر شوهر بیاد

607 بازدید | 51 پست

از اول بارداری دختر خواهر شوهرم ۱۴ سالشه هی میگفت آخر بارداری میایم اتاق نی نی رو آماده میکنیم. بااینکه رسم سیسمونی نداریم همه وسایل بچه رو مامانم و خواهرم و شوهرم خریدن. یعنی خانواده شوهر پوست پیاز هم نخریدن. حالا که این همه خانوادم زحمت کشیدن خواهر شوهر دو ماهه هر روز میگه کی بیایم اتاق بچه بچینیم؟ حالا مامانم چند روز پیش اومد خودش هممممه کارا کرد رختخواب ها جابجا کرد کمد و تخت جابجا کرد فقط گفت زشته به خواهر شوهرت بگو لباس ها رو اون بیاد بچینه. سختی هایش برا ما بود قسمت بامزه که چیدن وسایلش هست رو اون میخواد بیاد. حالا شوهرم میگه انگار فردا میخوان بیان. یعنی اصلا خوصلشون ندارم. 😏😏😏 اینقدر بدم میاد. خودم ذوق دارم لباسا بچم بچینم. اون میخواد بیاد چیکار کنه آخه؟ فضولی کنن؟  تو بقیه چیزا که کمک نکردن فقط برا اینکار که خودم آرزو دارم انجام بدم میخواد بیاد. چیکار کنم با احساسم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همینو چرا نمیگی 

بگو بیا خونم ولی

خودم میخام وسایلاشو بچینم 

اذیت نمیشم 😒😒

کارای سخت رو انجام دادن بقیه 

مرسی که نگرانمی

عاخه مشکلتون چیه هی گزارش میزنید😕کاربری سال ۹۶ داشتم پررید..دیگ بحث نمیکنم چون میخ اهنی نمیره تو سنگ😐ایشششش

ما اصلا همچین رسمی نداشتیم

خودم چیدم بعد به بقیه گفتم بیان ببینن اونا هم خیلی ذوق کردن مخصوصا مامانم و مادر شوهرم

متخصص پوست هستم 👩‍⚕️💞برای ظهور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف یه صلوات بفرستید 🥰🌱🌹مامان یه نی نی کوچولوی قرتی🌺👧