2777
2789
خب اگه درک اینو داری که هر کسی سلیقه ای داره چرا سعی داری نظرت رو تحمیل کنی و میگی این اسمهای نامأن ...

خانم عزیز ا اینو به خودت گوشزد کن

ی تاپیک زدی نود و نه درصد کسایی که جواب دادن نپسندیدن این اسم رو باهاشون یکی به دو می‌کنی که چرا میگید بده؟ 

شما چرا تحمیل می‌کنی نظرت رو یعنی همه باید تاییدت کنن؟؟ 

از اول میگفتی فقط کسایی نظر بدن که موافق هستن 

ضمن اینکه نامأنوس معنی بدی نداره که گارد گرفتی

معنیش ناآشنا بودنه همین 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه آدم وقتی نظر خواهی می‌کنه شعور پذیرش هر نظری ولو مخالفش رو داشته باشه 

شما دم از فرهنگ نزن وقتی حتی تبادل نظر نمی‌فهمی چیه 

چون باهات کسی موافق نیست به خودت اجازه توهین میدی!!؟؟؟؟ که هرچی مخالف باشند من مصمم تر میشم؟ ی جمله شنیدی فقط 

اون مال ی موقعیت دیگه اس نه اینجا 

اگر دور و بری هات هم مثل خودت هستن که وای به حال اون بچه 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
خوبه آدم وقتی نظر خواهی می‌کنه شعور پذیرش هر نظری ولو مخالفش رو داشته باشه  شما دم از فرهنگ ...

دوست خوب

من فقط نظر کاربرها رو در مورد اسم کیامن پرسیدم،

شما اگه معنی تبادل نظر رو میفهمیدی فقط به سؤالی که پرسیدم جواب میدادی! به جاش گفتی این اسمهای نامأنوس چیه؟ امید ، احسان ، سهراب و ... (یک طومار از اسمهای مورد علاقت) خوبن! اگر فکر میکنی فرهنگ و شعور تبادل نظر اینه حتماً تجدید نظر کن!!!

ضمناً اگر بقیه نظرات رو خونده باشی افرادی هم بودن که اسم رو نپسندیدن ولی چون آداب کلام داشتن محترمانه نظرشون رو بیان کردن ولی وقتی کسی به خودش اجازه میده به اسمی که دیگران با عشق برای فرزندشون در نظر میگیرن بگه درپیتی بیخود این اجازه رو هم به دیگران میده مثل خودش باهاش رفتار کنن

دوست خوب من فقط نظر کاربرها رو در مورد اسم کیامن پرسیدم، شما اگه معنی تبادل نظر رو میفهمیدی فقط به ...

برو ی دور نظرات که دادی بخون  خیلی ها چیز بدی نگفتن ولی با لحن طلبکارانه خواستی تحمیل کنی انتخابت خوبه 

کلا طلبکار ی 

موفق باشید 

دیگ نمیخونمت بای

برو ی دور نظرات که دادی بخون  خیلی ها چیز بدی نگفتن ولی با لحن طلبکارانه خواستی تحمیل کنی انتخا ...

اگه تونستی یک کاربر رو نشون بدی که محترمانه نظرش رو گفته و من با لحن طلبکارانه باهاش حرف زدم که هیچ، حق با شماست

در غیر این صورت خودت رو به یک تراپیست نشون بده

چون هر چیزی که همه‌گیر باشه رو دوست ندارم عزیزم

اها ولی اینجوری برای انتخابتون سخته میشه به نظرم

در هر حال یه نگاهی به اسم های ساده هم بندازید 

موفق باشید

برای قبولیم دعا کنید 💅🏿💖