2777
2789
یا مثلا ارسلان.   انقد دووووس دارم

اره جدا قشنگه ارسلان 

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تروخدا دست بردارید ازین اسمای درپیتی بی خود. 

درپیتی بی خود؟!!!! یاد بگیرید به سلیقه دیگران احترام بذارید

اگه نمیپسندی محترمانه بیان کن 

با این طرز بیان نشون دادی درپیتی بیخود شخصیت شماست

ارسلان🤭؟ خدا رو شکر هم سلیقه نیستیم

آره عزیزم

تو همون کیامن و کیسان و نومان و نیوان بذار.  

خدایی توو اینهمه کامنت یک نفر نپسندید اسم مورد علاقتو.  سلیقه‌ت عالیه عالی😁

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
آره عزیزم تو همون کیامن و کیسان و نومان و نیوان بذار.   خدایی توو اینهمه کامنت یک نفر نپسندید ...

البته که میذارم 

اتفاقاً هدفم از نظرسنجی توی این سایت اینه که اسمی که امثال شما نمیپسندن رو انتخاب کنم

چون سلیقه اکثریت اینجا در حد همون ارسلانه🤭

راستی اسمهایی که با ars شروع میشن توی کشورهای آلمانی زبان معنی با*سن میدن، شاید به دردت خورد موقع انتخاب اسم فرزندت😆

با عرض معذرت بسیار من در اوردی و بی معنیه! حتی خوش آوا هم نیست

مگه بقیه اسمها از آسمون نازل شدن؟! همه اسمها من درآوردی هستن ولی چون خیلی رایج و فراوون شدن بهشون عادت کردید

این اسم ترکیب کیا+من هست به معنی بزرگ اندیش، مثل هومن یا بهمن که یعنی نیک اندیش

قشنگ نیست  جدا این اسماچشونه ملت میرن سراغ اسمای نامأنوس امید  احسان  حسام سه ...

این اسمها رو بذاریم فرزندمون هم‌ نام بابای دوستش میشه

اسم بچه باید متناسب با هم نسل های خودش باشه

بعضی اسمهای قدیمی هستن که برای هر دوره ای قشنگن ، ولی اینا دیگه دوره اشون گذشته

این اسمها رو بذاریم فرزندمون هم‌ نام بابای دوستش میشه اسم بچه باید متناسب با هم نسل های خودش باشه ...

نظر من  این نیست 

هر کس سلیقه ای داره

خواهرم هروقت نصیحتش میکنم بهم میگه نخود خانوم😐😐😐 چند وقت پیش هم بهم گفت همون موقع اومدم تو سایت ی نظر دادم ی کاربر گفت تو چی میگی نخود خانوم 😮 فک کنم دلیلی داره😁 اینم داستان اسم من 
عزیزم وقتی اینجا تأییدت نمیکنن باید به انتخابت مطمئن تر بشی

پس اگه دنبال تایید نیستی چرا ۱۰ تا تاپیک زدی نظر پرسیدی؟  دقیقا دنبال چی هستی؟

اقاجان شما نیوان و لیوان و کیسان و نیسان بذار رو بچت. اسمی که هیچکس نپسنده   فقط مطمئن نیستم اون بچه ی طفل معصوم در آینده اسمشو دوس داشته باشه ها 

نیسان جان نیوان جان.  گاویان  😁

من، تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگانیم!
پس اگه دنبال تایید نیستی چرا ۱۰ تا تاپیک زدی نظر پرسیدی؟  دقیقا دنبال چی هستی؟ اقاجان شما نیوا ...

گفتم که، دنبال اینم که مطمئن بشم امثال تو اسم مورد نظرم رو نمیپسندن😄 اینجا هر چی بیشتر نظر منفی میگیرم روی انتخابم مصمم تر میشم

نگران بچه من هم نباش چون خوشبختانه قرار نیست هیچ وقت با آدمهای هم سطح تو برخورد داشته باشه، اطرافیانش آدمهای باشعور و فرهنگ هستن که از اولین چیزهایی که آموزش دیدن این بوده که حق ندارن اسم دیگران رو مسخره کنن، برعکس تو

پس اگه دنبال تایید نیستی چرا ۱۰ تا تاپیک زدی نظر پرسیدی؟  دقیقا دنبال چی هستی؟ اقاجان شما نیوا ...

آخه ببین با کی دارم بحث میکنم

تو حتی توی انتخاب اسم کاربری ات هم سلیقه به خرج ندادی😬