2777
2789
عنوان

حساسیت به نوره یا همون واجبی😱

12089 بازدید | 21 پست

من امروز بدنم رو نوره زدم وقتی شستم مث اینکه یه مقداری ببخشید به مقعدم خورده ،یه خورده مقعدم ورم کرده و قرمز شده بنظرتون چه پمادی بگیرم واسش؟ممکنه بیشتر بشه؟چه غلطی کردم😢😢😢😢

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویتامین آد بزن .

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

وازلین بزن 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

طبیعیه،

نوره جاهای نازک رو اگر زیاد بمونه میسوزنه،باید خواست باشه

یکم چربش کن،

تا فردا خوب میشه

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

ورم‌نیشت فقط ب نقاط حساس نباید بزنی یا باید زود بشوری چون‌ووستش نازک زخم میکنه پماد ان ان برن  یا پودر بچه ودامن‌بپوش بدون لباس زیر

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بمن ک مطرح نمیسازه زخم میکنه ولی نوره میسازه وقتی زدم ناحیه شرمگاهیم ی نقطش سوزش داشت ،مثل شما نگران شدم پرسیدم گفتن سموم بدنت زیاده اونجا ک زخم شده ازاونجا سموم دفع میشه،تا سه چهار جلسه میسوزه بعددرست میشه و همونم شد.

وقتی میسوخت یکم کرم میزدم درست میشدفوری

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌