2777
2789
خیلی داغون شدم بابت حرفش،شوکه شدم خیلی بد،دهنه وضع مالیش خوبه ولی وقتی توی اتاق خواب میخابیم همش &nb ...

حتما برو پیش مشاور عزیزم.شما نیاز داری اول روان خودت و از آسیبی ک شوهرت بهت زده پاک کنی و احساس خوبی ب خودت داشته باشی،در مرحله بعد منطقی فکر کنی و ببینی چیکار باید بکنی.اگر میشه درستش کرد درستش کنی اگر نمیشه با صبر پول جمع کنی و به موقع جدا بشی و تو این مدت بتونی روحیه تو حفظ کنی.

من میگم اشکال تز مرده نه زن مرد وقتی مرد،نباشه اینه

چی بگم خواهر منم دلم خونه

خدا مرد و زن های بد ذات و خیانت کارو هرزه رو لعنت کنه

ضربه های روحی که با خیانتشون وارد میکنن حضرت ابو الفضل جوابشون رو بده

۳ساله خیانت دیدم وضعیت روحیم هر روز بدتر میشه

دارم خفه میشم

خدا شوهر منو بکشه تا من راحت بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من منتظر بودم  بگی ی پسر بیسواد ک سنش زیر۲۵هستش .پس هنوز بلوغ فکری پیدا نکرده .عزیزم اگ ...

نه بابا ولی فرهنگهامون باهم خیلی فرق داره ما باطنمونو خگروش کار میکنیم ولی اونها روظاهر کار میکنن از درون داغونن فاجعه...جالبه اصلا هم چشم چرونی براشون عیب نیس

نه بابا ولی فرهنگهامون باهم خیلی فرق داره ما باطنمونو خگروش کار میکنیم ولی اونها روظاهر کار میکنن از ...

چشم چرونی اصلا درمان نمیشه اگه بهش فک کنی روحت مریض میشه و یکی یکی موهات سفید و اون هم هیچ تغییری نمیکنه .سعی کن تو بتونی بیخیال باشی باید یاد بگیری چطوری نادیده اش بگیری درحالی ک ب ظاهر تاج سرته و احترام خودش و خانوادش را داری....ی مدت مجبوری واسش بازیگر خوبی بشی هرچند سخته ولی واقعا باورکن اثرگذاره .وقتی ببینه تو واکنش نشون نمیدی دیگه تکرار نمیکنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
چی بگم خواهر منم دلم خونه خدا مرد و زن های بد ذات و خیانت کارو هرزه رو لعنت کنه ضربه های روحی که ب ...

ازخدا ارزوی مرگشو کردم من هیچ وقت از یکی اونقدر متنفر نشده بودم ولی مطمعنم خدا جوابشو میده من حتی توفکرمم بهش خیانت نکردم چ برسه چت وگوشی خدا میدونه...ولی از خدا خاستم جوابشو بده دستم فعلا زیره اگر موفعیت مالیمخوب بود جدا میشدم

حتما برو پیش مشاور عزیزم.شما نیاز داری اول روان خودت و از آسیبی ک شوهرت بهت زده پاک کنی و احساس خوبی ...

گلم مشاورم پول میخاد باید جیب پر پولی داشته باشی تا بری اینم یه یک ریال پول توجیبی،ب من نمیده ..فقط میگه مانتو چیزی میخاایی باهاممیاد مغازه میخریممیاییم خونه.ولی حرفت درستهباید صبر کنم تا موقعیتمالیم خو بشه جدا بشم برای روحیمم بهش،گفتمـمیخام برم باشگاه کلاس،یوگا موسیقی...گفته اصلا نیاز نیست ولی اونقدر میگم تا راضی بشه حداقل توخونه زندانی شدم

ازخدا ارزوی مرگشو کردم من هیچ وقت از یکی اونقدر متنفر نشده بودم ولی مطمعنم خدا جوابشو میده من حتی تو ...

منم اگه پشتوانه مالی داشتم حتما جدا میشدم

ما هم خدایی داریم

آخه من از این میسوزم که قیافم و اندامم خیلی زیباست

ولی شوهرم ازم بدش میاد

نه طلاقم میده

نه یه زندگی بی دغدغه برا فراهم میکنه

چشم چرونی اصلا درمان نمیشه اگه بهش فک کنی روحت مریض میشه و یکی یکی موهات سفید و اون هم هیچ تغییری نم ...

دوست خوبم دقیقا دارم به این فکر میکنم من باید نادیدش،بگیرم اصلا اگر هر خیانتیمـکرد،باید بیخیالش،بشم باید فکر کنم این شوهر و پدر بچمـنیست ...چون بچه ازش،نمیخام...نمیتونه پدر خوبی باشه نمیخام یکی دیگهرو بدبخت کنم...فقط باید هوای خودمو داشتم باشم اول خدارو دارم بعد خودمو ...

منم اگه پشتوانه مالی داشتم حتما جدا میشدم ما هم خدایی داریم آخه من از این میسوزم که قیافم و اندامم ...

میدونم دقیقا خوشکلا بدبخت میشن شوهرت تظاهر میکنه بدش میاد چون میخاد اعتماد بنفستو بیاره پایین...من خاک شده توسرم ا نقدر دستو پام میلرزه یخ میکنه نمیتونم بلند بشمـتپش قلب میگیرم وقتی چت مسکنه یاحرف میزنه

میدونم دقیقا خوشکلا بدبخت میشن شوهرت تظاهر میکنه بدش میاد چون میخاد اعتماد بنفستو بیاره پایین...من خ ...

دقیقا راست میگی

میدونه ازش خوشم نمی یاد اینطوری میکنه

تو هم سعی کن روحیت رو نبازی

انشالله قراره بچه دار بشی

بچه ندارم ولی چون پدر مادرم واقعا تحمل طلاق منو ندارن  

چرامگه طلاق مرگه؟؟؟؟تحمل خودتو بسنج نه پدرومادرت و نترس هیچ پدرومادری از طلاق بچش نمرده  اگه خدای نکرده واقعا خیانت کرده ومیکنه وتومطمنئ وشرایط،طلاق وداری توخدا بچه نیااااار برو

لایک نکنید                      
چی بگم خواهر منم دلم خونه خدا مرد و زن های بد ذات و خیانت کارو هرزه رو لعنت کنه ضربه های روحی که ب ...

آخ که خدافقط تماشاگره متاسفانه زن های هرزه زیادشدن  

اصلا دلشون به همجنس خودشون نمیسوزه  من ازهمنجس خودم بیشتر متنفرم تامردای آشغال هرزه 

خدابه دلت آرامش بده عزیزم

لایک نکنید