2777
2789
عنوان

زنانگی یعنی چی؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5176 بازدید | 41 پست
دلبری کردن برای شوهر خیلی مهمه یه شوهر به ظاهر زنش توجه میکنه یکی به رفتار و کردار زن یکی به خانه ...

من خیلی تلاش کردم،اشپزیم صدبرابر بهترشده،خونه داریم و...ولی همش میگه همون ک بودی هستی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تریاک،شیره،سیگار

عزیزم پس همسرتم مشکل داره.ببین یه جمله کلیدی رو میگم که بسیار جای تامل داره مردها به شکل ناجونمردانه همسرشون رو سرکوب میکنن حتی اگر دوستش داشته باشن‌. 

همسرشماهم بخاطراینکه شخصیت شما رو درسطح خودش بیاره پایین به علت اعتیاد.و...داره شخصیت شماخدشه دار میکنه. 

بنابراین توصیه من همون صحبتهای اولم هست که رو اعتمادبنفست و...انرژی بزار ودرنهایت استقلال مالی داشته باش چون این زندگی نمیتونه تاآخرعمر برای شماایده آل باشه تااگر روزی کم آوردی از لحاظ مالی مشکلی نداشته باشی وراهت رو ...

عزیزم پس همسرتم مشکل داره.ببین یه جمله کلیدی رو میگم که بسیار جای تامل داره مردها به شکل ناجونمردانه ...

ممنون عریزم

عزیزم شما الان که متاهلی و همسرت که بدبین نیست مثل پدرت.پس سعی کن تو خونه لباسهای خوشگل و ترتمیز بپوشی.مثلا تاپ و شلوارک و موهاتو مدل دار کوتاه کن و بازبزار.رنگ خوشگل بزن به موهات یا رنگ خود موهات هم باشه خوبه.تو خونه به خودت برس.

یه روز خوب میاد

عزیزم شما الان که متاهلی و همسرت که بدبین نیست مثل پدرت.پس سعی کن تو خونه لباسهای خوشگل و ترتمیز بپو ...

میرسم کلا تو خودشه،یه حالت پخمگی هم داره اینو وقتی فهمیدم ک دوتا بچه ازش آوردم