2777
2789

سلام نظرتون را درباره بنیاد استاد شفیعی کسایی که براشون انتخاب رشته کردند اینجا نظر بدن لطفا خیلی سخته ونمیدونم چرا تاپینگهاش تعطیل شده  ممنون میشم کسایی که راضی یا ناراضی بودند اظهار نظر کنند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی هست که اساتید و مشاورین کنکور تحلیل و بررسی می کنه فکر می کنم بهروز اسدی باشه واقعا بدون اغراق بهترین مشاور کنکوره

اسمشو سرچ کنید میاره میتونید ازشم مشاوره رایگان بگیرید. منو و خواهرم پارسال باهاشون مشاوره داشتیم من رتبه 146 شدم و خواهرم 911 شد. رضایت کامل ازش داریم چون خیلی رو همه چی تسلط داشتند. حتی مشاوره مدرسه و دبیر شهرمون میشناخت اسدی رو

ما برای خواهرم خیلی دنبال مشاور خوب گشتیم الان چن ماهه با اقای سهیل اکده کار میکنن خیلی راضی هستیم پیشرفتش تو ازمون های قلم چی هم مشهوده 

برنامه دادن شبا گزارش کار میگیرن و روش درس خوندن و هم یادش داده 

سلام به نظرم اموزشگاه حلمی و شخص اقای حلمی بی نظیر هستند ، ایشون علاوه بر کار مشاوره یک انسان کامل اماده میکنن کسی که بدونی چطوری تو جامعه زندگی کنی چطوری میتونی با کنکور و بعد کنکور مقابله کنی من خیلی راضی بودم خیلی

یه مشاور تحصیلی خوب باید اول از همه گوشش حسابی شنوا باشه و بفهمه تو چی می‌خوای و مشکل‌هات چی در واقع باید تورو بلد باشه. نباید یه نسخه کلی که به همه میده به شما هم ارائه بده، باید برنامه‌ای بده که مخصوص خودت باشه و به سبک زندگی و هدف‌هات بخوره. مهمه که آدم به‌روز باشه و بتونه باهات راحت صحبت کنه و قبل اینکه بخوای از هر مشاوری کمک بگیری، بهتره یه جلسه کوتاه باهاش حرف بزنی تا ببینی سبک مشاوره‌ش چطوره، اصلا می‌تونه کمکت کنه یا نه

برای آبجیم از طریق معرفی یکی از اشناها با یه مشاور تحصیلی صحبت کردیم به اسم دکتر عبدل‌پور و به نظر بد نمیاد و فعلا داره باهاش خوب پیش میره و خودش خیلی راضی هست‌از نظر من نمیشه گفت کی خوبه و کی بده مهم اینه که اون مشاور تحصیلی برنامه متناسب با روح و جسم تو بده و فراتر از ظرفیت تو نباشه و به مرور تاب آوری تورو بالا ببره نه دلزده و ناامید و خستت کنه. پس حتما قبلش ببینید مناسب شرایط شماهست و برنامه‌ش چه سبکی و چطوریه