2777
2789
عنوان

زنانگی یعنی چی؟😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5165 بازدید | 41 پست

مشکل همسرت از رابطه جنسی منشا میگیره. 

حتما درستش کن.

ارایش کن لباسای شل ول نپوش همیشه شیو باش، موهاتو بباف قشنگ درست کن، ناخن هات لاک بزن یا کاشت کن، لوسیون استفاده کن و محصولات بهداشتی، کارهای سنگین انجام نده، اروم و مرتب صبحت کن و درست بخند ( بعضی باصدای خیلی بلند و مردونه میخندن)  و..... 

کتاب زنان زیرک رو بخون. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خب قطعا منظورش اینه ک حداقل تو خونه لباس آزاد و راحت نمیپوشی مردها میشینن تو اینستا کلیپ و ... مردم ...

لباسام آزادن،اخلاقش یجوریه،هنوز نمیدونم چی میخاد،وقتی اونجوری ام میگه قرتی و این کاراچیه؟؟وقتی حجاب دارم میگه مونگل و...نمیدونم چه مرگشه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم میگه خوشم نمیاد،اصلا توجه نمیکنه

خوب چجوری دوست داره یعنی 

موهاتو رنگ کن آرایش کن 

پیش قدم شو برا رابطه 

البته اینا رو هر آدمی جواب نمیده اخلاقا متفاوته

ببخش اسی اینو میپرسم شما پدرت خودش آدم درستیه ک انقد رو شما حساسه

چون مردایی ک خودشون چششون ... ب زن و دخترشون اینجوری میکنن

خوب قبل اومدنش دوش بگیر لباس مناسب بپوش  دیگه شلوار و دامن بلند نه لباس لخت و کوتاه آرایش کن ادکلن بزن  بپر بغلش بوسش کن عشوه بیا خوشش بیاد

سلامتی و خوشبختی دخترم

بنظرم اول شروع کن کتاب بخون تا اعتمادبه‌نفست بره بالاچون بسیار تاثیر گزاره بعدم مشکلی که تو رابطه ...رو داری بایه سکسکولوژیست حل کن حتماً 

بعددنبال دنیای ریز وظرافت های زنانه باش که چیاهستند و... 

درواقع مردهازن ها رو بخاطر تضادی که باخودشون دارن دوست دارند بنابراین حق رو به همسرت بده 

عزیزم  تعریف زنانگی می‌تونه برای هرکس یه تعریف خاص و جدا باشه به خصوص در مورد آقایون  بر ...

معذرت میخام میگم شاید جاش اینجا نباشه،ولی با د خو ل ارضا نمیشم،تحریک نمیشم،وقتی منو میبوسه حسی ندارم

مثلا چه جوری غیر محسوس

مثلا خیلی ضایع نری جلوش هی خم و راست شی و ارایشت رو هی نشون بدی یا همش دنبال تاییدش باشی که فلان‌چیزم خوبه واسه تو زدما و... اینجور چیزا بدتر ضایه میکنه رفتارو😬

باید طوری به خودت برسی و طوری وانمود کنی که مثلا حواست نیس یا واسه خودت کردی و همیشه تو تنهاییت هم این مدلی هستی😶😂

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿
خوب چجوری دوست داره یعنی  موهاتو رنگ کن آرایش کن  پیش قدم شو برا رابطه  البته اینا ...

بله اهل رابطه وهرز رفتن و...نیست ولی هیزه

لباسام آزادن،اخلاقش یجوریه،هنوز نمیدونم چی میخاد،وقتی اونجوری ام میگه قرتی و این کاراچیه؟؟وقتی حجاب ...

نمیدونم چی بگم.الان میریزن تو سرم...

بخدا چند وقت پیش رفتیم رستوران... روبرو ما یه زن و شوهر اومدن زنه چادری بود همش مرده ب من و سر تا پای من نگاه می‌کرد حالا من خیلی زننده نیست لباس پوشیدنم ولی با حسرت ب منو زنهای دیگه نگاه می‌کرد انقد نگاه کرد ک جامو عوض کردم ولی یه کلمه با زنش حرف نزد نگاهشم نکرد... مردها دوست دارن زن خوشتیپ کنارشون راه بره.خودشو ببر خرید

بگو روحیه ام خراب شده میخوام لباس شاد بپوشم بیا خودتم ببین ک بعدا نگی چرا اینو خریدی

مانتو رنگی بپوش.باشگاه برو اونجا ببین استایل و آرایش و رفتار دخترها و خانوم هارو.

باور کن شوهرت فقط داره مقایسه میکنه‌.من همیشه آرایش دارم باز شوهرم مثلا میگه کرمتو عوض کردی برو یه کرم بزن بیا و...

یا مادرش یبار گفت کم آرایش کن لباس پوشیده بپوش شوهرم گفت زنه منه هرچی خوشتیپ تر بهتر.خودشم خیلی ب تیپ و لباسش میرسه و مهمه براش 

خب بپرس بگو دقیقاً چی دوست داری؟البته وقتی حالش رو براه هست. 

نمیگه،اصلا حرف نمیرنه،من همیشه حرف میزنم،معتاده پای بساطشه،وقتی میگم چه خبر؟خوبی؟جواب کوتاه میده وتمام،گفتم بیا بریم مشاور میگه من خودم عاقلم تو برو 😐میگم چی از زندگی میخای؟خواسته هات بگو میگه خودت باید بفهمی،انسانیت و...تودوران عقد پدرم دراورد ک لباس تیره بپوش،چادر بزن و...حالامیگه چادر نپوش،تو ماشین میشینم میگه روسریت بردار،کلا عوض شده

معذرت میخام میگم شاید جاش اینجا نباشه،ولی با د خو ل ارضا نمیشم،تحریک نمیشم،وقتی منو میبوسه حسی ندارم

این کاملا طبیعی هست که خانمی با دخول ارضا نشه ! 

در واقع تعداد خانم های که با دخول و به صرف دخول  ارضا میشن اندک هست 

قبل رابطه باید پیش نوازی داشته باشید تا حدی که شما به برانگیختگی برسید 

سیستم خانوم ها مثل آقایون نیست که آنی تحریک بشن 

نیاز به مقدمه و پیش نوازی دارید تا بتونید برانگیخته بشید و در حین رابطه رفتار احساسی و جنسی مثل بوسیدن و عشوه گری داشته باشید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

دلبری کردن برای شوهر خیلی مهمه

یه شوهر به ظاهر زنش توجه میکنه

یکی به رفتار و کردار زن

یکی به خانه داری زن

اما وجود همه این ها برای بردن دل مرد لازمه

شما با رفتار شوهرت باید ببینی چه قسمتی براش مهمه همونو تقویت کن