2777
2789
عنوان

کیا تو سن پایین مادرشونو از دست دادند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 28 پست
ممنون. این روزها فقط دلم جمله های آرامش بخش این مدلی میخواد

آیه ۱۵۶ سوره بقره رو بخون عزیزم

آروم باشین و بدونید که این دختر عزیز خداست و خود خدا هوای بنده اش رو داره

با اطمینان به خدا همیشه یاریش کنید چون دختره خیلی نیاز به همدم داره مخصوصا سنین بلوغش

شما خودتون متاهل هستید؟ یا بچه دارید؟؟

بله.دخترم سه سال و نیمشه و از قضا اونم تحت تاثیر این شرایط، همش نگرانه و میخواد من جلوی چشمش باشم.خواهر زاده م‌براش همه چیو گفته اونم که درکی نداره.الانم‌تب کرده دارم پاشویه ش می کنم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیه ۱۵۶ سوره بقره رو بخون عزیزم آروم باشین و بدونید که این دختر عزیز خداست و خود خدا هوای بنده اش ر ...

نگرانم که از پسش برنیام. خواهرم خیلی دانا و پخته بود. همیشه قوی ، محکم و تسلیم خدا ... ولی نمیدونم چرا خدا منو که همیشه ضعف داشتم اینطوری امتحان کرد

نگرانم که از پسش برنیام. خواهرم خیلی دانا و پخته بود. همیشه قوی ، محکم و تسلیم خدا ... ولی نمیدونم چ ...

شک نکن ضعف نداری

یادت باشه تو خدای دختر خواهرت نیستی که همه چیزو بدونی و خیلی درست و کامل باشی

قرارم نیست مادرش باشی

فقط کمکش باش و همدمش باش

نگرانم که از پسش برنیام. خواهرم خیلی دانا و پخته بود. همیشه قوی ، محکم و تسلیم خدا ... ولی نمیدونم چ ...

عزی دلم خیلی خوبه ک شما از الان به فکرشونین 

به نظر من یه مدت فرصت بده بهشون تا بفهمم و عادت کنن ولی اصلا تنهاشون نذار یا تو خونه نمون یه چند وقت ک بهتر شدم کلاس شنا بذارین روحیش بهتر میشه انشاالله خدا خودش حواسش هست 

شک نکن ضعف نداری یادت باشه تو خدای دختر خواهرت نیستی که همه چیزو بدونی و خیلی درست و کامل باشی قر ...

شما خیلی خوب و با اطمینان صحبت می کنید. ممنون. برای همه مون دعا کنید. 

بله.دخترم سه سال و نیمشه و از قضا اونم تحت تاثیر این شرایط، همش نگرانه و میخواد من جلوی چشمش باشم.خو ...

خب اگر خواهرزاده شما قرار باشما زندگی کنه، هیچ فرقی بین فرزند خودتون و خواهرزادتون نگذارید... منظورم اینه به خاطر از دست دادن مادرش بهش بیش از حد بها ندید مساوی و تعادل در رفتار داشته باشید.این تعادل باعث میشه کودک کم کم متوجه بشه رفتارها مثل قبله چیزی تغییر نکرده و اونم روال طبیعی زندگیش رو ادامه میده..با کودک راجع به خدا و جایی که مادرش هست با زبان کودکانه صحبت کنید، و بهش بگید مادرت هست فقط ما نمیبینمش.

عزی دلم خیلی خوبه ک شما از الان به فکرشونین  به نظر من یه مدت فرصت بده بهشون تا بفهمم و عادت ک ...

کلاس شنا و ژیمناستیک می رفت و خیلیم حرفه ای دنبال می کرد.از بعد این اتفاق دیگه نمیخواد حرفشم بزنیم. ما کاریش نداریم ولی همش بی مقدمه میگه میشه دیگه هیچ کلاسی نرم؟😔متاسفانه خیلیم توداره و سخت احساساتشو بروز میده

شما خیلی خوب و با اطمینان صحبت می کنید. ممنون. برای همه مون دعا کنید. 

یکی از دوستام مادرش مشکل اعصاب داشت

هیچ وقت رو‌مادرش نمیتونست حساب کنه

در واقع بی مادر بزرگ شد

همیشه میدیدم عمه هاش خیلیییی کمکش میکنند.

زایمانش و...  هواشو داشتند

هر جایی که نیاز به کمک مادر بود پیشش بودند و جاشو پر کردند

سختی از چه لحاظ؟ خودش کنار نمی اومد یا تو مدرسه و... تو فشار بود؟

من تو نه سالگی مادرم بخاطر سرطان ریه از دست دادم بعد از اون که خاله های نامردم حتی یکبار یه زنگ بهمون نزدن یادم از مدرسه میومدم کیفم رو کمرم بود وقت نمیکردم در بیارم جارو میکشیدم قابلمه میزاشتم زیر پام تا برسم بالای ظرفشویی برا شستن ظرفا 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
خب اگر خواهرزاده شما قرار باشما زندگی کنه، هیچ فرقی بین فرزند خودتون و خواهرزادتون نگذارید... منظورم ...

بله حتما.

ولی کلا دختر فوق حساسیه. تو مدرسه کافی بود کسی بهش بگه ضعفی داری دوروز خواهرم باهاش حرف میزد که راضی شه دوباره بره‌مدرسه. حالا من‌موندم با این مشکل و مادرهایی که میان دنبال بچه هاشون و جلسه های مدرسه و روز مادر و... میخواد چی کار کنه

من تو نه سالگی مادرم بخاطر سرطان ریه از دست دادم بعد از اون که خاله های نامردم حتی یکبار یه زنگ بهمو ...

😔

خدا بیامرزدشون. ولی با همه سختی هاش به هر حال کنار اومدید. درسته؟ الان چند سالتونه؟

بله حتما. ولی کلا دختر فوق حساسیه. تو مدرسه کافی بود کسی بهش بگه ضعفی داری دوروز خواهرم باهاش حرف م ...

روز مادر، جلسات، خیلی چیزهای دیگه... شما باید ابتدا با معلمش صحبت کنید، معلم با بچه ها صحبت میکنه، کسی سوالی نپرسه، یا معلم چیزی که میخواد مطرح کنه شرایط خواهرزاده شما رو در نطر بگیره..ما همین کارو کردیم... اگر بچه درونگراست، یه کوچولو کار شما سخت میشه، از خدا کمک بخواه عزیزم