بله.دخترم سه سال و نیمشه و از قضا اونم تحت تاثیر این شرایط، همش نگرانه و میخواد من جلوی چشمش باشم.خواهر زاده مبراش همه چیو گفته اونم که درکی نداره.الانمتب کرده دارم پاشویه ش می کنم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگرانم که از پسش برنیام. خواهرم خیلی دانا و پخته بود. همیشه قوی ، محکم و تسلیم خدا ... ولی نمیدونم چ ...
عزی دلم خیلی خوبه ک شما از الان به فکرشونین
به نظر من یه مدت فرصت بده بهشون تا بفهمم و عادت کنن ولی اصلا تنهاشون نذار یا تو خونه نمون یه چند وقت ک بهتر شدم کلاس شنا بذارین روحیش بهتر میشه انشاالله خدا خودش حواسش هست
بله.دخترم سه سال و نیمشه و از قضا اونم تحت تاثیر این شرایط، همش نگرانه و میخواد من جلوی چشمش باشم.خو ...
خب اگر خواهرزاده شما قرار باشما زندگی کنه، هیچ فرقی بین فرزند خودتون و خواهرزادتون نگذارید... منظورم اینه به خاطر از دست دادن مادرش بهش بیش از حد بها ندید مساوی و تعادل در رفتار داشته باشید.این تعادل باعث میشه کودک کم کم متوجه بشه رفتارها مثل قبله چیزی تغییر نکرده و اونم روال طبیعی زندگیش رو ادامه میده..با کودک راجع به خدا و جایی که مادرش هست با زبان کودکانه صحبت کنید، و بهش بگید مادرت هست فقط ما نمیبینمش.
عزی دلم خیلی خوبه ک شما از الان به فکرشونین به نظر من یه مدت فرصت بده بهشون تا بفهمم و عادت ک ...
کلاس شنا و ژیمناستیک می رفت و خیلیم حرفه ای دنبال می کرد.از بعد این اتفاق دیگه نمیخواد حرفشم بزنیم. ما کاریش نداریم ولی همش بی مقدمه میگه میشه دیگه هیچ کلاسی نرم؟😔متاسفانه خیلیم توداره و سخت احساساتشو بروز میده
سختی از چه لحاظ؟ خودش کنار نمی اومد یا تو مدرسه و... تو فشار بود؟
من تو نه سالگی مادرم بخاطر سرطان ریه از دست دادم بعد از اون که خاله های نامردم حتی یکبار یه زنگ بهمون نزدن یادم از مدرسه میومدم کیفم رو کمرم بود وقت نمیکردم در بیارم جارو میکشیدم قابلمه میزاشتم زیر پام تا برسم بالای ظرفشویی برا شستن ظرفا
خب اگر خواهرزاده شما قرار باشما زندگی کنه، هیچ فرقی بین فرزند خودتون و خواهرزادتون نگذارید... منظورم ...
بله حتما.
ولی کلا دختر فوق حساسیه. تو مدرسه کافی بود کسی بهش بگه ضعفی داری دوروز خواهرم باهاش حرف میزد که راضی شه دوباره برهمدرسه. حالا منموندم با این مشکل و مادرهایی که میان دنبال بچه هاشون و جلسه های مدرسه و روز مادر و... میخواد چی کار کنه
بله حتما. ولی کلا دختر فوق حساسیه. تو مدرسه کافی بود کسی بهش بگه ضعفی داری دوروز خواهرم باهاش حرف م ...
روز مادر، جلسات، خیلی چیزهای دیگه... شما باید ابتدا با معلمش صحبت کنید، معلم با بچه ها صحبت میکنه، کسی سوالی نپرسه، یا معلم چیزی که میخواد مطرح کنه شرایط خواهرزاده شما رو در نطر بگیره..ما همین کارو کردیم... اگر بچه درونگراست، یه کوچولو کار شما سخت میشه، از خدا کمک بخواه عزیزم