2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون لجبازی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 27 پست
ولی من دیدم بچه های دیگه رو این خیلی رفتاراش فرق می‌کنه ندیدم بچه ای توی این سن برای لباس هر چیزی دو ...

واسه منم اینجوره اخه بچه این سنی رو چه به نظر دادن خخخخخ ولی هم کلاسیاشم تقریبن اینجورن

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست
پسر من الان که گرمه باید تیشرت و ش و ر ت بپوشه نمیپوشه فقط شلوار میخواد بپوشه اونم چند تا رو میگه خو ...

دقیقن مثلن میره هودی تنش میکنه تو این گرما

من معتقد هستم كه زن در اصل ادم نيست/شايد گروگان خدا در دست ادمهاست/هرجا كه باشد مرد سرگرم است اما زن/هرجاي اين دنيا كه باشد باز هم تنهاست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسر من پریروز کلاه و کاپشن پوشیده بود می‌گفت همینجوری میام بیرون

واسه ما شال گردن بسته و تو خونه میچرخه اونوقت شب یه پتو نمیکشه رو خودش

واسه منم اینجوره اخه بچه این سنی رو چه به نظر دادن خخخخخ ولی هم کلاسیاشم تقریبن اینجورن

حالا این کارشم بماند خیلی بد دهن شده از این رفتارش خیلی بدم میاد یا جلوی بقیه شرمنده میشم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
واسه ما شال گردن بسته و تو خونه میچرخه اونوقت شب یه پتو نمیکشه رو خودش

بچه های شما بد دهنی میکنن این منو عاصی کرده خیلی برای این رفتاراش شرمنده میشم جلو بقیه

حالا این کارشم بماند خیلی بد دهن شده از این رفتارش خیلی بدم میاد یا جلوی بقیه شرمنده میشم

من با مشاور که صحبت کردم گفت بی توجهی چاره ی رفتار بد کودک هستش بعدشم توی فرصتای مناسب در قالب داستان یا بازی رفتارای خوب و بد رو بهش اموزش بده

سلام عزیزم تاپیک قفل کردم تازه پستت دیدم از بس فحش میدادن قفل کردم اصلا نظرات وسط فحش ها گم شدن 

خوبه نی نی خداراشکر خودم سرما خوردم ناجور 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم تاپیک قفل کردم تازه پستت دیدم از بس فحش میدادن قفل کردم اصلا نظرات وسط فحش ها گم شدن  ...

انشاالله بهتر میشی سوپ با شلغم بپز بخور لیمو شیرین پرتغال بخور اگه گلو درد و سرفه داری دارو امام کاظم خیلی خوبه من به محض اینکه علایم پیدا کنم اندازه نصف قاشق چایخوری میخورم خیلی خوبه دیگه مریض نمیشم

انشاالله بهتر میشی سوپ با شلغم بپز بخور لیمو شیرین پرتغال بخور اگه گلو درد و سرفه داری دارو امام کاظ ...

ممنون میخورم فایده نداره سرفه اذیتم میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون میخورم فایده نداره سرفه اذیتم میکنه 

انشاالله بهتر میشی خیلی هم بده سرفه من عطسه میکنم خیلی به شکمم فشار میاد