2777
2789
عنوان

چرا به چیزی که میخام نمیرسم

135 بازدید | 13 پست

چله سوره حشر برداشته بودم که بهش برسم ولی خواسته ام ازم بیشتر دور شد و شرایط بدتر شد💔بنظرت علتش چیه مگه خدا نگفته مرا بخوانید تا اجابت کنم 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من از تجربم میگم بهت شاید دلیلش رو پیدا کردی

من هم قبلا یه خواسته ای رو بهش اصرار کردم بهشم رسیدم اما درنهایت با زور خودم خواستم فقط از دستش بدم میخوام بهت بگم هیچ چیز رو با اصرار از خدا نخواه کافیه فقط یک بار ازش بخوای مطمعن باش همون یبار خدا میشنوه و اگه برات مفید و باعث خوشبختی و خوشحالیت باشه بهت میده اگه نه نمیده اما وقتی اصرار مداوم میکنی خدااگه ام بهت بده مطمعن باش پشیمون میشی

میشه بی‌زحمت یه نگاه به این تاپیک بندازی الهی حاجت روا بشی

فکر کنم از شرکت نمیتونی شکایت کنی چون کسی که به اسم شما ثبتنام کرده احتمالا کارت ملیتو داشته احراز هویت هم اینجوری انجام شده از طریق سایت البته زیاد مطمئن نیستم چون نمیدونم مراحل تحویل ماشین از نمایندگی چجوریه  ولی علاوه بر فروش مال غیر شکایت کلاهبرداری هم کنید از کسی که رفته ثبت نام کرده به اسم شما 

کیفری یعنی چی

فروش مال غیر عنوانش کیفریه (مجازات داره) که میره دادگاه انقلاب اونجا هم یکسال تا ۳ سال طول میکشه