2777
2789
عنوان

چجوری سر بحث رو باز میکنین؟🙂🙂🙂

243 بازدید | 17 پست

بچه‌ها چجوری سر بحث رو با یه نفر باز میکنین؟🥲

من اصلا بلد نیستم چجوری حرفا رو شروع کنم و حتی با دوستام میرم بیرون در و دیوار  رو نگاه میکنم:(

چجوری گرم میگیرین با فرض زمان نامحدود؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه چیز خنده دار در مورد موقعیتی که درش هستیم میگم و سر حرف وا میشه ولی جالبه که تو جمعهای  تعداد بالا ساکتم معمولا

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

شروع کن از آب و هوا و فلانی چه خوشگل شده و فلان دیزاین که اون روبروعه چقدر قشنگه،بعدشم خوب از خودت چه خبر،جدیدا چیکار میکنی؟امروز رفته بودم فلان جا،فلان خبرو شنیدی؟و.......

همین فرمون رو بگیر و برو جلو دیگه نمیفهمی زمان چجوری گذشت و ده تا موضوع دیگه هم اون وسط فی البداهه به ذهنت میاد

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒

با ادمایی که بتونی حرف مشترکی داشته باشی در ارتباط نیستی

اگه با افرادی روبه رو شدی میتونی ساعت ها صحبت کنی حتی اگه خیلی درون گرا باشی

ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران...🤍

اول راجع به موضوعات کلی صحبت کن و بعد درباره مسائل مشترک بین تون

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
بگین چه خبر

سلامتی

ادامه بده میخوای ببینم چجوری ادامه میدی😂

لامصب این کلمه چه خبر نطق ادمو کور میکنه

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
با ادمایی که بتونی حرف مشترکی داشته باشی در ارتباط نیستی اگه با افرادی روبه رو شدی میتونی ساعت ها ص ...

نه می‌دونی طرفم خییییلی زودرنجه و همه چیو منظور دار برداشت می‌کنه بعد هی میترسم یه چی بگم بهش بر بخوره

سلامتی ادامه بده میخوای ببینم چجوری ادامه میدی😂 لامصب این کلمه چه خبر نطق ادمو کور میکنه

هیئت میرین تو محرم؟ تا الان خوش گذشته تابستون؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

بعدم میگه توچه خبر😂

اونم میگه منم سلامتی

و سکوووووووووت😂

هیئت میرین تو محرم؟ تا الان خوش گذشته تابستون؟

👌🏻👌🏻👌🏻