2777
2789
عنوان

بنظرتون این حرف مادرهمسرم تیکه بوده یا نهههه بخودم نگیرمش

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 79 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووه چه پررو منظورش اینه حین کار مثل گل رفتار میکنی اما خار داری و آسیب میزنی منظورش اینه رفتی جلو ...

چه دقیق ادبیات خوندی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

میخواستی بگی مادرجان زیر دیپلم حرف بزن ماهم بفهمیم

گفتار نیک، کردار نیک، پندار نیک. اگر به این سه ایمان داریم و عمل می‌کنیم فارغ از هر دین و نژاد، انسانیماگر نه با سجده بر هیچ سنگ و مزاری، مردم و کشور بهتری نخواهیم داشت
چه زنه زیرکی  یه جور تیکه میندازه نمیدونی از کجا خوردی

اوووف خیلی زبون تلخ و بجایی داره خداروشکر رفته شهرستان دیر به دیر نیش میخورم ازش 

وگرنه مثلا یه بار سر اینکه زورش اومده بود شیر بها و اینا ما رسم داریم یهو تو جاش خوابیده بود پاشد نشست برگشت گفت میدونی چیه شیربها حرومه من مگه قراره دخترمم و بفروشمش که کالا بگیرم از طرف مقابل و من بغض شدم و تا چند روز تو خودم بودم علنا به خانوادم گفت حروم خور دیگه

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  
خانوما لطفا لطفا نفری یه صلوات به نیت شفای پدرم میفرستید بابام حالش خوب نیست حالمون داغونه محتاجیم ب ...

ای جونم چشم به حق این شب عزیز سلامتیش رو بدست بیاره

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین