_asalidokhtr مدیر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 عنوان چطوری تخم مرغ آبپز کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2671 بازدید | 69 پست کمک کنین بهممم عهه😂میخوام تخم مرغ آبپز کنم یکییعنی آب بریزم تو قابلمه،بعد تخم مرغ رو بندازم توش؟یا ظرف کوچیک استفاده کنم؟تاحالا تخم مرغ آبپز نکردم و مجردم😂💓 قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره. 1402/05/02 | 18:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رجا عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4549 شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده سلام.وقتی بخار از کتری میزنه بیرون درب رو بردار قل قل میکنه یعنی جوش اومدهتخم مرغ رو بذار تو شیرجوش بجوشون۱۲ دقیقه پختهاگر عسلی میخوای ۹ دیقههروقت سوال داشتی ازم بپرس گلم خدای مهربونم به تو قرصه دلم لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
مادرقدیمی عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2066 ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گا ... اینهمه مراحل داشت ؟؟؟ افرین به خودم که هر روز همه ی اینهارو طی میکنم 😂😂😂😂 تازه نعنا هم میزنم
دختربنفش۹۹ عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 773 ابتدا قابلمه ای کوچک برمیگزینیم سپس تا کنار دسته های قابلمه را پر از اب میکنیم و میگذاریم رو شعله گا ... من چرابادقت و کامل خوندم 😐 💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜
تهدیگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 من اب میریزم تو قابلمه تخم مرغام رو میچینم تو پلاستیک فریزر و درش رو گره میدم و میذارم تو قاب ... پلاستیک ضرر دارهنمک بریزی دیگه تخم مرغا نمیشکنه باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
سحر٩٨٨ عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 908 دختر خالم مجرد بود رفت دانشگاه ز زد گف چطور ابجوش درست کنم؟ خالم عصبانی شد گف اب بریز تو کتری ... خخخخدختر من یازده سالشه الان یکساله قشنگ غذا میپزه.ماکارانی.مرغ سوخاری.پاستا و کتلت و چندتا چیز دیگه.تازه دارم بهش اش هم یاد میدم😋😋😋
مزدا۳ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 13767 شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده 😡😡چقدر حرصمو دراوردی اب بریز تو قابلمه کوچیک تخم مرغم بشور بذار تو اب 🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
قاصدک۱۴۰۳ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2518 شوخی میکنی؟ مگه میشه😑😐😐🤦♀️ مامانم به من میگه هیچی بلد نیستی بدبخت شوهرت تو که از من بدتری🙂 امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
مادرقدیمی عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2066 ی بند انگشت نمک وروغنشم بزن ببین چی میشه به به چه شوووددد 😐😐
تهدیگ_سیب_زمینی عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 785 شوهری که منو به خاطر آشپزی بخواد بره یه آشپز استخدام کنه😂 شوهرت هیچی خودت میخوای بعد ازدواج چی بخوری؟ باردار نیستم تیکر هدفمه:) بلاخره پزشک میشم👩⚕️خود به چشم خویشتن دیدم جانم میرود...:) برای ظهور اقا امام زمان صلوات♡
دختربنفش۹۹ عضویت: 1397/03/25 تعداد پست: 773 تخم مرغ وبشکن بعد اب کن سرش تا بپزه ب اندازه ی بند انگشت چی میگی خانوم چرا اشتباه آموزش میدی اول باید تخم مرغارو ساطوری کنه 💜میشه واسم دعاکنید مشکلم حل بشه💜من ایمان آوردم که دعاهاتون گیراس🍃💜
قاصدک۱۴۰۳ عضویت: 1401/07/14 تعداد پست: 2518 شوهرت هیچی خودت میخوای بعد ازدواج چی بخوری؟ دهنت سرویس🤦♀️😂😂😂 امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
خوشگل67 عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 2575 پسر من از هفت سالگی نیمرو و آبپز درست میکنه ،شما تا حالا تو آشپزخونه پاتو گذاشتی
مادرقدیمی عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 2066 شاید باور نکنی ولی منم نمیدونم چطوری آب جوش میاد😂یعنی آب رو میذارم ولی نمیدونم کی بفهمم جوش اومده وقتی خودت جوش میزنی همون موقع بلافاصله برو سروقت آب اوتم جوش اومده 😐😐😂😂😂