2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناگه کن عزیزم من کلی تجربه دار

اول اینکه تا بچه هست بهش برس و زود اقدام کن واسه قدش تا دیر نشه.من بچگی ام  خیلی ریزه بودم و همه بهم میگن نسبت به  بقیه خیلی کوتاهی.دیگه همه چی رو گذاشتم کنار هر چی کلاس میرفتمو گذاشتم کنار رفتم کلاس افزایش قد سمیه نجات بخش انلاین هم داره شنا رفتم حجامت چند سال کردم و طب سوزنی رفتم ترامپولین با پس اندازم خریدم و دکتر کلی رفتم و خیلی مغز و تخم شربتی خوردم انواع مکمل ها رو خوردم و حتی دکتر تهران هم رفتم بهم گفت بهترین ورزش اینه که یه نقطه رو واسه خودت در نظر بگیری و بپری که دستت رو بزنی بهش.روزی 1000 تا 2000 تا طناب می زدم حتی کلاس رقص پا هم رفتم که پاهام گرم شه.در اخرم یه مکمل یه تومنی خوردم و الان قدم 170 شده در صورتی که دکتر ها بهم میگفتم خیلی بشی 155

بهش اهیت بده 

متاسفانه اصلا شیر نمیخوره. سعی میکنم کشک و ماست بدم

شیر تو غذاش اضافه کن سوپ کیک خاگینه پنکیک شیر برنج

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

راستی دکتر بهم گفت اگر از همون بچگی روزی یه تخم مرغ میخوردی نمی خواست اینقد ر اذیت شی هر طور شده روزی یه تخم مرغ رو بهش بده .خاله ی من با کتکم که شده به بچه هاش میده میگه بعدا می فهمن که این کتکا جقدر براشون خوب وبده

زینک میگن بیشتر از یه دوره ندید بلوغ زودرس میاره. من یه دوره دادم تاثیر نداشت

عزیزم بلوغ که واسه بچه زیر دوسال نیست این واسه بچه هاییه که نزدیک سن بلوغن یه دوره نتیجه نمیده چند دوره بده بعد قطع کن یه چی دیگه بده البته در کنار این شربت مهم تغزیه‌ای

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

ناگه کن عزیزم من کلی تجربه دار  اول اینکه تا بچه هست بهش برس و زود اقدام کن واسه قدش تا دیر نش ...

وای مرسی عزیزم. هزار ماشالله بهتون. مادر و پدرتون قدشون چند بود؟ عزیزم پسرم ۲ سالشه. از الان میخوام اقدام کنم که دیر نشه. الان نمیدونم چکار کنم