بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وای مرسی عزیزم. هزار ماشالله بهتون. مادر و پدرتون قدشون چند بود؟ عزیزم پسرم ۲ سالشه. از الان میخوام ...
مرسی عزیزم.خاله یمنم بچه اش اندازه ی شما هست قدش متوسطه ولی بازم خالم نگرانشه می برتش زیر نظر دکتر های خوب و از الان فرستادتش کلاس های ورزشی و از الان حجامت میکنه و هر موقع حجامت میکنه بلند تر میشه یه کوجولو.هر شب شده خووابم باشن بیدارشون میکنه که تخم شربتی و تخک کرغشون رو بخورن بعد بخوابن.
بچه هاشم اصلا شیر نمی خوردم شیر رو با موز و انبه و یه سری چیز میز قاطی میکنه بهشون میده
آره اینجوری میدم اما جایگزین مقدار شیری که باید بخوره نمیشه😔
کنجد ۸ برابر شیر کلسیم داره
پای مرع برا عصرف سازی واستخون عالی
ویتامین دی کم نباشه
من پودر سجند با کنجد و بادام درست کردم هر روز ی قاشق میدمش قدش خوبه شکر .فقط استخوان بندیش طریف نمیدونم چ کنم پهن قوی شه
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
عزیزم توی شیرازید من خودم تو شیرازم رفتم کلاس خانم نجات بخش رو حض.ری بود یه سری ورزش ها میده که پات بلند میشه دکتر باقری و زهره کرمی هم خوبن و حجامت دکتر عزیزی
نمیدونم والا زیر ۴ سال چه شربتی میشه داد اما من خودم چون پسرم نارس بود از همون بچگی شربت زینک و مکمل های دیگه زیاد دادم مثل گین آپ و شکلات پروتیینی و mct oil من بیشتر برای وزنش میدادم و موثر هم بودن و از ۱۲ سالگی هم آرژی پلاس یوروویتال رو برای قدش شروع کردم