2777
2789
ببخشید عزیزم. بعضی چیزا نفهمیدم. روغن زرد گاوی چیه؟ همون روغن کرمانشاهی؟ اسفند برای قدش خوبه؟ کندر م ...

عزیزم نمیدونم همون روغن کرمانشاه هست یا نه اما برید بخرید بپرسید اکثرا میگن زرد گاوی، اسفند و کندر دود کن اگه چشم باشه برطرف میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبی قد پسرت بهتر شد؟

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
سلام گلم. بهتر که آره اما همچنان خیلی کوتاهه

کار خاصی کردی که بلندتر شد؟پسرمن زیر نموداره رشد قدش خیلی کمه خیلی نگرانشم پسر بزرگم خداروشکر عالی بود

عزیزای دلم با دلای پاکتون دعام کنید واگه خواستین یه صلوات واسه برآورده شدن حاجتم بفرستین...ان شاءالله ک حاجت روا بشید ممنون ازهمتون مهربوناا😘
تحت نظر دکتر غدد هست. الان دقیقا چند ماهشه و قدش چنده؟

11خرداد میشه 20ماهه الان گمونم 78یا79 

قدش زیر نموداره

پسر من ۱۸ ماهگی ۷۸.۸ بود اما بعدش تقریبا استپ قدی داشت تا دوسالگی فقط ۳ سانت رشد کرد

الان راضی هستی عزیزم؟چندسالشه پسرت و قدش با وجود دکتر رفتن چقدر رشد کرده ؟آمپول زدن واسه پسرت؟

الان راضی هستی عزیزم؟چندسالشه پسرت و قدش با وجود دکتر رفتن چقدر رشد کرده ؟آمپول زدن واسه پسرت؟

دو سال و نیمش هست قدش شد ۸۷ . زیر ۳ سال آمپول نمیزنن و منم با تحقیقاتی که انجام دادم تصمیم گرفتم بهش وقت بدم و تو این سن کم آمپول رشد نزنم

عزیزم نمیدونم فعال هستید یا ن پسرم الان دقیقا شرایطش با پسر شما یکیه ،شما کتر خاصی کردید ؟قد پسرتون ...

سلام عزیزم. من بردمش دکتر غدد اما هنوزم کوتاهه. شما پسرتون چند سالشه قدش چنده؟

سلام عزیزم. من بردمش دکتر غدد اما هنوزم کوتاهه. شما پسرتون چند سالشه قدش چنده؟

سلام عزیزم الان پسرتون چند سال چند ماهش هست قدش چند شده به نظر خودت چی تاثیر داشته براش

منم پسرم یک ماه دیگه سه سالش میشه قدش یکم پایین تر از نمودار هست