2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن بیاین یه لحظه گند زدم به همه چی😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7269 بازدید | 66 پست
دوست خودم یع عروس هلندی داره چون شاه پرش رو چید نمیتونه جفت گیری کنه  بردنش پیش اونی که پرورش ...

نمدونم الان به حرف خودمم شک کردم زدم نت همین که خودم گفتم بود والا نمیدونم😶

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ببرش یه سر دامپزشکی یا اگه نیست ببرش یه پرنده فروش که حسابی سرش میشه این چیزا

شوهرم انلاین با یه دکتر صحبت میکنه دونفر دیگم هستن خیلی اطلاعات دارن الان هرچی گفتم بپرس پرسید ولی بهم نگف چی گفتن بهش

شوهرم انلاین با یه دکتر صحبت میکنه دونفر دیگم هستن خیلی اطلاعات دارن الان هرچی گفتم بپرس پرسید ولی ب ...

شوهرت الان نباید قهر کنه که. حتما پیگیرش باش ازش بپرس نتیجشو بگو 

اشکال نداره حالا اتفاقیه ک افتاده سعی کن بهش محبت کنی که زود به خونه جدیدش عادت کنه

انقد اینو گشتیم خریدیم خیلی خوبه تازه حلقه دورپاشه خیلی سرحال و خوب من زدم خرتب کردم مثه چی حالم بده شوهرم ذوق داشت اومد تو همه چی خراب شد😔

انقد اینو گشتیم خریدیم خیلی خوبه تازه حلقه دورپاشه خیلی سرحال و خوب من زدم خرتب کردم مثه چی حالم بده ...

اشکال نداره منم اول ک تاپیکت رو خوندم از دستت حرصی شدم. شوهرت هم چون دوسش داشته هم چون پول قرض کرده یهو این اتفاق افتاده ناراحت و عصبی شده مطمئن باش تا شب آروم میشه