2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن بیاین یه لحظه گند زدم به همه چی😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7259 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون تعادلش از دست میره و نمیتونه جفت گیری کنه  من عر.وس هلندی دارم  اینو کسی گفت ک هازش ...

عزیزم ماهم داریم

فقط و فقط پرهای پرنده برای حفظ تعادلش هست نه جفت گیری

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

ببین استارتر اون پرنده بیچاره الان به شدت نیاز به محبت داره. اصلا نباید واسش استرسی ایجاد بشه. اگه نمیتونی بهش دست بزنی حتی شده کلامی، با صحبت بهش آرامش بده واسش تخم مرغ یا ذرت آب پز کن کن که بهش ویتامین برسه اون الان خیلی درد کشیده باید خیلی مراقبش باشی. خودتم سرزنش نکن انشاالله که زود خوب بشه

ببین استارتر اون پرنده بیچاره الان به شدت نیاز به محبت داره. اصلا نباید واسش استرسی ایجاد بشه. اگه ن ...

خیلی خیلی ناراحتم خیلی حالم بده😭😭شوهرم خیلی عصبیه خیلی خودشو کنترل کرد وای خدا رحم کرد نرفت رفت تا وسط کوچه برگشت تو تراس وگرنه زنده م نمیزاشت حالا خودش ترسویه دست نمیزنه به پرنده منه خر هم که فاتح همه چیو خوندم

عزیزم ماهم داریم فقط و فقط پرهای پرنده برای حفظ تعادلش هست نه جفت گیری

دوست خودم یع عروس هلندی داره

چون شاه پرش رو چید نمیتونه جفت گیری کنه 

بردنش پیش اونی که پرورش هلندی داره گفته شاه پرش که کنده بشه برای جفت گیری تعادل نداره

عروس هلندیش الان بار سومه براش جفت میگیره و کاری نمتونه بکنه 

دوست خودم یع عروس هلندی داره چون شاه پرش رو چید نمیتونه جفت گیری کنه  بردنش پیش اونی که پرورش ...

چ خاکی تو سرم بکنم الان شوهرم منو میکشه عکسشو فرستادم ببین فک کنم شاه پره وای😭😭