الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پوست گندمی چشمای بادامی کشیده مژه های پر خرمایی ، رنگ چشم میشی و سبز، موهای موجدار خرمایی، دماغ قلمی ، لبهای متناسب نه باریک نه پهن، دندانهای صاف و مرتب و سالم و سفید، قد بلند، هیکل روی فرم مایل به لاغر، خنده های زیبا
آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
والا من چهرمو دوست ندارم بقیه تعریف میکنن ولی خودم کیمیا حسینی و واقعا ناز میدونم تو فامیل هم یه دختر داریم چشاش زاغه راستش حسرتشو میخورم ولی یبار بیرون بودم یکیو دیدم عینک دودی زده بود آرایش کرده بود از همه دخترایی که تابحال تو خیابون دیدم قشنگ تر بود یه دوستی هم داشتم تو مدرسه اعتماد به نفسش کم بود تا یکسال ماسک میزد هیچکدوم از بچه های کلاس ندیده بودنش یبار به اصرار معلم عربی ماسکشو برداشت خوشگل بود