نه بابا بنظرم چرته یا اگه هم بخواد تاثی داشته باشه شاید یه تاثیر خییییلیییی کم ...
من چون بی حوصلم نمی تونم صفحات قبلی بخونم اگه ناراحت نمیشی و مشکلی نیست میشه چشماش با جزئیات دقیق توضیح بدید(میدونم پروییه هااا) چون من خیلی خوشم اومد میخام برای سابلیمینال استفاده کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من حوصله ی تایپ و یاد اوریش و چیدن کلمات کنار همو برا رسوندن منظورم ندارم بنظرم طی این مدتی ک ...
نه سابلیمینال نکردم چون اصلا نتونستم تو ذهنم تصویر سازی کنم .ببخشید زیاد سوال پرسیدم سه تا سوال دیگه می پرسم دیگه وقتتون نمگیرم.یکی اینکه مردمک یا عنبیه چشمش هم بزرگ و درشت بود؟؟وسوال دومم اینکه مثلا چشماش این شکلی بود که وقتی یکی اولین بار میدید فک میکرد خط چشم کشیده به خاطر خط برجسته ای که گفتید یا چون گفتید مژه های بلنده و پر بود مثلا حالت دار بود که کسی فک کن لیفت کرده یا مژه مصنوعی گذاشته؟یکیم اینکه پشت پلکشچجوری بود یعنی همون جایی که سایه اینا میزنم حالتش رو به بالا بود رو به پایین بود چجوری بود؟
من حوصله ی تایپ و یاد اوریش و چیدن کلمات کنار همو برا رسوندن منظورم ندارم بنظرم طی این مدتی ک ...
نه سابلیمینال نکردم چون اصلا نتونستم تو ذهنم تصویر سازی کنم .ببخشید زیاد سوال پرسیدم سه تا سوال دیگه می پرسم دیگه وقتتون نمگیرم.یکی اینکه مردمک یا عنبیه چشمش هم بزرگ و درشت بود؟؟وسوال دومم اینکه مثلا چشماش این شکلی بود که وقتی یکی اولین بار میدید فک میکرد خط چشم کشیده به خاطر خط برجسته ای که گفتید یا چون گفتید مژه های بلنده و پر بود مثلا حالت دار بود که کسی فک کن لیفت کرده یا مژه مصنوعی گذاشته؟یکیم اینکه پشت پلکشچجوری بود یعنی همون جایی که سایه اینا میزنم حالتش رو به بالا بود رو به پایین بود چجوری بود؟
کشیدگی رو به بالا که حالت لیفت داره نه زیاد پشت پلکش پهن نبود معمولی بود
آقا ببخشید دوباره مزاحم شدم یه سوال شما میگی فرم چشاش گربه ای نبود و مثل ترلان پروانه نبود بعد میگید چشاش کشیده رو به بالا بود که انکار لیفت کرده بود این مگه مگه همون گربه ای طور مثل ترلان پروانه نمیشه؟؟؟🤷😁
هر کدوم منحصر به فرد بود چشماشون این بیشتر بخاژر رنگشو خماریش قشنگ بود
دوتاه تا هم عکس فرستادم میشه ببینی نظرت بگی بعد بگی شبیهس هست یا نه؟بعد یه سوال تیزی چشمش سمت بینی مستقیم بود یا به سمت پایین دیدید یه سریا حالت خاص میگیره؟
کشیدگی رو به بالا که حالت لیفت داره نه زیاد پشت پلکش پهن نبود معمولی بود
آقا ببخشید دوباره مزاحم شدم یه سوال شما میگی فرم چشاش گربه ای نبود و مثل ترلان پروانه نبود بعد میگید چشاش کشیده رو به بالا بود که انکار لیفت کرده بود این مگه مگه همون گربه ای طور مثل ترلان پروانه نمیشه؟؟؟🤷😁