2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23528 بازدید | 345 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشماش کشیده ی اهویی بود  بهه سمت بینی تیز بود  تهش باز نبود به خاطر حالت مژه  بسته ...

مژه هاش و اینا خیلی پرپشت و بلند و فر بود؟راسی چشم رنگی بود یا نه؟اجزای صورتشم خیلی خاص بودن؟انقدر زیبا بود چشماش که بقیه هم تعریفش بکنند یا خیرش بشن؟

مژه هاش و اینا خیلی پرپشت و بلند و فر بود؟راسی چشم رنگی بود یا نه؟اجزای صورتشم خیلی خاص بودن؟انقدر ز ...

اره تو صفحات قبلی گفتم 

نه رنگی نبود چشماش

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
مژه هاش و اینا خیلی پرپشت و بلند و فر بود؟راسی چشم رنگی بود یا نه؟اجزای صورتشم خیلی خاص بودن؟انقدر ز ...

یه چشم دیگه هم بود 

دختره چشماش متوسط بود اندازشون 

کشیده 

کوشه ی چشمش نسبتا تیز 

سفیدی چشمش نسبتا شفاف 

رنگشون قهوه ای تیره 

و خمار 

اونم قشنگ بود بنظرم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
انگشت کوچیکشم نیستن

آقا میشه رو به کاغذ یه حالت کلی از چشماش بکشیی من از فضولی الآن میترکم به چیزی که حالت کلی چشماش معلوم باشه می‌دونم خیلی سوال می پرسم ولی  میشه اینکار بکنی😂 رأسی می‌دونم ربطی به موضوع ندارع ولی شما به سابلیمینال اعتقاد دارید 

آقا میشه رو به کاغذ یه حالت کلی از چشماش بکشیی من از فضولی الآن میترکم به چیزی که حالت کلی چشماش معل ...

نه نمیتونم بکشم 

سابلیمینال چی هست؟ 

حس کردن بدون محرک؟

اونم همکلاسیتون بود؟در حد این قشنگ بود چشماش؟

هر کدوم منحصر به فرد بود چشماشون 

این بیشتر بخاژر رنگشو خماریش قشنگ بود

نه نمیتونم بکشم  سابلیمینال چی هست؟  حس کردن بدون محرک؟

دقیق نمی دونم ولی اطلاعات کلی که دارم به سری صوت هایی هست که از طریق گوش دادن بهش میشه به آرامش رسید انواع مختلفی داره مثل ساب زیبایی مثلا یکی میخاد چشماش کشیده تر شه یا پوستش صاف شه این اصوات گوش میدع تاثیر می‌زارع روش

دقیق نمی دونم ولی اطلاعات کلی که دارم به سری صوت هایی هست که از طریق گوش دادن بهش میشه به آرامش رسید ...

نه بابا 

بنظرم چرته 

یا اگه هم بخواد تاثی داشته باشه 

شاید یه تاثیر خییییلیییی کم در حد یک صدم درصد اونم با گذاشتن تایم و انرژی زیاد

هر کدوم منحصر به فرد بود چشماشون  این بیشتر بخاژر رنگشو خماریش قشنگ بود

یکی از دلایلی که دوس دارم عکس چشماش یا عکس مشابهش ببینم همینه که میخام با استفاده از سابلیمینال و گوش دادن بهش شبیه اون فرم چشم بشم چون گفتید چشماش خیلی خاص و قشنگن و همه خیره میشدن و تعریفش میکردن

نه بابا  بنظرم چرته  یا اگه هم بخواد تاثی داشته باشه  شاید یه تاثیر خییییلیییی کم ...

نمی دونم من بهش اعتقاد دارم حالا خودتون سرچ بزنید خیلی طلاعات دقیق تر و کامل تری دارع