2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23528 بازدید | 345 پست
وای پس خیلی درشت و قشنگ بوده ماشالله.پشت پلکش اینا این حالتی بود؟

نه معمولی بود 

اون خط چشمش برجسته بود  

فاصله‌ی بین چشم ابروش منظورم نیست 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معمولی بود  اون خط چشمش برجسته بود   فاصله‌ی بین چشم ابروش منظورم نیست

آها یعنی مثل ترلان پروانه اینا که پشت پلکشون کشیده رو به بالا و  چشماشون رو به بالاست و فاصله چشمو ابروشون زیاده نیست؟

آها یعنی مثل ترلان پروانه اینا که پشت پلکشون کشیده رو به بالا و  چشماشون رو به بالاست و فاصله چ ...

نه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
ببین زوتوپیارو فراموش کن اصلا  من بحثم سر گیراییش بود برا زوتوپیا  ببین این چشم خیلی حال ...

هرجوری خواستم این دوستتون تصور کنم نشد شاید لیفت شقیقه ای چیزی انجام دادن منم مثه اسی کنجکاو شدم اینقدر تعریف کردید یعنی چشمای قشنگ تر و خاص تر از اون وجود نداره؟خب مگه مثه چشمای دیگه کشیده نبود یا همون گربه ای که الان خیلی مد شده؟

هرجوری خواستم این دوستتون تصور کنم نشد شاید لیفت شقیقه ای چیزی انجام دادن منم مثه اسی کنجکاو شدم این ...

حس کردم استارتری خودت ها   

نه لیفت نکرده بود

حس کردم استارتری خودت ها     نه لیفت نکرده بود

خخخ نه بابا ولی دیدم تاپیک زیبایی میزنه من خودمم به تاپیک زیبایی علاقه دارم  می بینم اینجور تاپیکا گاهی اوقات. ولی منم مثه استارتر خیلی دوست دارم چشمای دوستتون ببینم🥲

خخخ نه بابا ولی دیدم تاپیک زیبایی میزنه من خودمم به تاپیک زیبایی علاقه دارم  می بینم اینجور تاپ ...

منم دوست دارم یه بار دیگه ببینمش بخدا 

من خودم چشمای  این کوچولو بنظرم خیلی خوشگل و خاص حالتش. چشمای دوستتون از اینم خوشگلتر و درشت تر ...

اره خیلی بهتره

اره خیلی بهتره

خوشبحالش خدا بعضیا چقد خوشگل آفریده کل وقتش گذاشته براشون من  نمیگم  قیافم خوب نیست خوبه قشنگه ولی در کل زیاد یا خیلی زیاد نیس خیلی دوست داشتم خیلی خوشگل و جذاب باشم 😂ببخشید فضولی میکنم چشماش چه شکلی بود مگه که هنوزم یادتون نرفته؟

خوشبحالش خدا بعضیا چقد خوشگل آفریده کل وقتش گذاشته براشون من  نمیگم  قیافم خوب نیست خوبه ق ...

منم دوس داشتم خیلی خوشگل باشم 

به اندازه ی کافی تو تاپیک توضیح دادم همونارو بخونید

منم دوس داشتم خیلی خوشگل باشم  به اندازه ی کافی تو تاپیک توضیح دادم همونارو بخونید

مینا حیدری من خیلی قیافش دوس دارم بنظرتون خوشگله ؟اگه نمی‌شناسید تو گوگل سرچ بزنید.