2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23528 بازدید | 345 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که فرستادی با خط چشمه 

وخط مستقیمه 

اون بدون خط چشم حالت داشت چشمش  

تیزی چشمشم یجوری بود که نمیتونم توصیف کنم 

برجسته بود

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اینایی که فرستادی با خط چشمه  وخط مستقیمه  اون بدون خط چشم حالت داشت چشمش   تیزی چ ...

ببین میگی کشیدگیش خیلی شدید بود  یعنی کشیدگی رو به بالا که حالت لیفت داره شدید بود یا کشیدگی هست که معمولی یعنی طول کشیدگیش زیاد بود؟بعد پشت پلکشه جایی که سایه میزنه درشت و پهن وکشیده بود و افتادگی نداشت دیگه؟

ببین میگی کشیدگیش خیلی شدید بود  یعنی کشیدگی رو به بالا که حالت لیفت داره شدید بود یا کشیدگی هس ...

کشیدگی رو به بالا که حالت لیفت داره 

نه زیاد پشت پلکش پهن نبود معمولی بود

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
من باز با عکس جدید اومدم😁😂شبیه این نبود؟

نه شبیه نیست

اون جایی که خط چشم میکشی 

برجسته تر و باریک تر از این بود 

رنگ چشماش تیره  تر 

مژه هاش پرپشت تر و مشکی تر  

چشماش درشت تر و کشیده تر از این بود 

نه شبیه نیست اون جایی که خط چشم میکشی  برجسته تر و باریک تر از این بود  رنگ چشماش تیره ...

از نظر درشتیش در حد کی چشماش؟ وای هرچی چشم که بنظرم قشنگ و خاص بودن فرستادم ولی شبیه هیچکدوم نبود😂

از نظر درشتیش در حد کی چشماش؟ وای هرچی چشم که بنظرم قشنگ و خاص بودن فرستادم ولی شبیه هیچکدوم نبود😂

هرچی فرستادی خط چشم و ارایش داشت 

اون بدون هیچ خط چشمی چشماش اونجوری بود 

برا همین انقدر ازش تعریف کردم 

که هیشکی مثلش نیست 

واقعا فرق داشت 

این دوستم که میگم چشاش سبزه و خوشگله 

کیتونم بگم رنگش مثل سارا رسول زاده است ولی حالت چشمش درشت تره و باز تر 

یه مقدارم شبیه بردیا خواننده است وای ورژن دخترش و این دوستم ملیح تره 

یا اون دختر چادری چشم ابیه شبیه مدلای روسه 

ولی این چشم خاصه شبیه هیچکس نیست 

من هرگز چشم اونجوری ندیدم

هرچی فرستادی خط چشم و ارایش داشت  اون بدون هیچ خط چشمی چشماش اونجوری بود  برا همین انقدر ...

مثلا اگه چشماش ریزم بود بنظرت خاص بود یا مثلا درشتی چشماش خیلی تو چهرش تاثیر گذاشته؟؟؟ببین من متوجه نشدم پلکش یعنی پشت پلکشم کشیده رو به بالا بود یا فقط چشمش یا خط بالای چشمش؟

مثلا اگه چشماش ریزم بود بنظرت خاص بود یا مثلا درشتی چشماش خیلی تو چهرش تاثیر گذاشته؟؟؟ببین من متوجه ...

اگه ریزم بود باز قشنگ بود 

خط بالای چشمش رو به بالا بود