2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23533 بازدید | 345 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درشتی و حالت و مورب بودن چشاش شبیه کسی نیست؟مورب یعنی همون کشیده دیگه؟

چشماهای ترلان پروانه رو خوشگلتر تصور کن + ملاحت

مورب یعنی گوشه های بیرونی چشمها به سمت بالا کشیده شدن

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
چشماهای ترلان پروانه رو خوشگلتر تصور کن + ملاحت مورب یعنی گوشه های بیرونی چشمها به سمت بالا کشیده ش ...

یعنی درشتیشم در حد چشمای ترلان پروانه؟؟بعد گفتین عنبیه چشاش بزرگه اونم مثل ترلان پروانه؟ 

یعنی درشتیشم در حد چشمای ترلان پروانه؟؟بعد گفتین عنبیه چشاش بزرگه اونم مثل ترلان پروانه؟ 

چقدر پیگیرش هستی 

بله درشته چشماش . چشمای ترلان یه حالت خمار داره ولی این نه . عنبیه اش مثل این لنزهای کره ای هست که چشماشون رو بزرگتر نشون بده

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

وای من الان تونستم این عکس  ببینم اونروز نتم ضعیف بود باز نشد چقد خوشگله این بچه کلا هم چشماش هم صورتش.یعنی چشماش به این قشنگی بود؟؟؟درشتیش در این حد بود؟؟؟؟

خط چشم این پسرو ببین  چندین برابر برجسته تر و کشیده تر و روبه بالاترش کن  چشم دختره اصلا ...

وای من الان تونستم این عکس  ببینم اونروز نتم ضعیف بود باز نشد چقد خوشگله این بچه کلا هم چشماش هم صورتش.یعنی چشماش به این قشنگی بود؟؟؟درشتیش در این حد بود؟؟؟؟

بله تو حرم امام حسین یه زن عرب بود پوشیه داشت یه لحظه پوشیه رو برداشت اصن ماتش شدم خیلیییی زیبا بود

به به 

خیلی میپسندم این زنایی و ک خیلی خوشگلن و پوشیه میزنن واای

🌸🌸سلامتی و ظهور صاحب الزمان ،صلوات🌸🌸          متاهل💍💒

اره یه دختر تو مدرسه بزرگسالان بودم هانده ارچلو میذاشت جیب پشتش موها پرپشت بینی انگار عمل 

چشم هاابی اسمانی و خوش حالت پلک ها بلندد اندام درجه یک پوست سفید داداشم ک چشم پاک هم بهم گفت زهرا این دخاره عجب چیزیه

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰