2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23544 بازدید | 345 پست
خخخخخ.اونروز گفتی شبیه خرگوش تو کارتوون زوتوپباست؟آخه میدونی توصیفاتی که ازش کردی به جز درشتیش   ...

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهاااا. درشتیش در حد  هیچکدوم اینا که فرستادم نبود؟

چرا در حد اولی درشت و کشیده و برجسته تر بود

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اهاااا. درشتیش در حد  هیچکدوم اینا که فرستادم نبود؟

خط چشم این پسرو ببین 

چندین برابر برجسته تر و کشیده تر و روبه بالاترش کن 

چشم دختره اصلا شبیه این نیست ها 

اون قسمت خطشو ببین من منظورم اونه

بیشتر خوشگلی چشماش به خاطر درشتیتش بود یا کشیدگیش؟بعد بنظر همه خاص و زیبا بود یعنی همه جذبش میشدن؟

بخاطر کشیدگیش 

محال بود کسی از کنارش رد بشه و به چشاش واکنش نشون نده محال بود

بخاطر کشیدگیش  محال بود کسی از کنارش رد بشه و به چشاش واکنش نشون نده محال بود

مثلا وقتی کنار اون دختری بود که گفتید خیلی خوشگله قرار میگرفت خیلی تو چشم می یومد ؟کلا به نظرتون زیبایی سلیقه ایه؟

مثلا وقتی کنار اون دختری بود که گفتید خیلی خوشگله قرار میگرفت خیلی تو چشم می یومد ؟کلا به نظرتون زیب ...

چهرش  هیچ عیبی نداشت و زیبا بود 

ولی خب چشماش خاص بودن فقط 

اون دختره چشماش سبز بود و سبک چهرش به طور کلی فرق میکرد با این یکی زیاد نمیشه مقایسه کرد 

ولی چشم سبزه خب جذابتر بود 

بنظر من زیبایی سلیقه ای نیست 

خیلی از ادمایی رو دیدم که خوشگل بودن و همه بلا استثناء اذعان کردن که فلانی خوشگله 

مثلا یکی از همکلاسی های دانشگاهم خیلی خوشگل بود من فکر کردم فقط به چشم من زیباست تا اینکه همه گفتن فلانی خوشگل ترین دختر کلاسه واقعا  

تو نی نی سایتم که عکس میذارن نظر میدن قبل از اینکه پیامای همو ببینیم و پیاما زمانی که با هم ارسال میشن معمولا نظرات خیلی خیلی به هم نزدیکن 

کسی که خوشگل باشه واقعا همه بهش میگن زیباست و کسی که نباشه از نظر همه نیست دیدم به عینه 

یا مثلا اگه عیب طرف چونشه مثلا یه چیزی که زیاد به چشم نمیاد همه بهش اشاره میکنن که چونش مشکل داره  

بنظر من چهره های معمولی سلیقه ای میشن ولی چهره های زیبا از نظر همه زیباست و چهره ی واقعا زشت از نظر همه زشته

مثلا وقتی کنار اون دختری بود که گفتید خیلی خوشگله قرار میگرفت خیلی تو چشم می یومد ؟کلا به نظرتون زیب ...

من روزی که چشماشو دیدم 

وقتی اومدم خونه تا یک هفته فقط به چشمای اون فکر میکردم بدون اغراق 

ومیرفتم در کلاسش تا بتونم ببینمش 

روزایی که میومد بیرون زنگ تفریحو ول میکردم تا برم چشماشو ببینم همش دنبالش بودم 

ولی فقط چند بار موفق شدم ببینمش 

یه سری رفت جلو اینه ی مدرسه که مقنعشو درست کنه رفتم پشت سرش یه دختره که کنارش بود به دفعه که چشاشو دید دهنش واموند گفت خدایااا تو چقدر چشمات خوشگله 

خیلی زیبا بود خیلی خاص بود   

هرچقدر بگم کم گفتم 

طوری نگاش میکردم که دختره از من بدش میومد دیگه 

هر سری که بهش میگفتن چشات خوشگله دوستاش میگفتن اههههه بازم شروع شد تعریف کردن از چشمای این بسه دیگه ولش کنید

خودشم واقعا اذیت میشد

من یکی از دختر فامیلامون خیلی خوشگله عکسشو اشتباهه بفرستم بعد پاک کنم؟

اگه پاکش کنی مشکلی نداره 

ولی اگه بمونه بد میشه براش

چهرش  هیچ عیبی نداشت و زیبا بود  ولی خب چشماش خاص بودن فقط  اون دختره چشماش سبز بود ...

آره اینم درسته. تو افراد معروف کسی هست که بنظرتون خیلی خوشگل باشه؟اونی که تو دانشگاه بود چه شکلی بود چهرش که  همه هم تعریفش میکردن؟آره زیبایی گاهی وقتا ممکنه دردسر ساز هم باشه.

من زشتی خیره کننده دارم به کارت میاد؟ 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))