2777
2789
عنوان

تابحال دختر یا زنی دیدید که زیبایی خیره کننده داشته باشه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 23536 بازدید | 345 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا

اخه گفتی خیلییی کشیده اس 

ای بابا انقدر تعریف کردی الان از کنجکاوی خوابمون نمیبره   

یادمه من یه استادی داشتم به قدری به نظر من قشنگ بود به قدری قشنگ بود به بقیه نشون میدادم اونام میگفتن قشنگه ولی عین من نمیمردن براش خلاصه بگم اخرشم از چشمم افتاد البته اینکه فهمیدم متاهله بی تاثیر نبود     بعده اون رفتم  عاشق یکی شدم که نه جذابیت داشت نه انسانیت برا اون میمردم جذابترین آدم دنیا بود واسم اونم رید بهم    الان دیگه نه چهره نه هیچ چیز آدما اونقدر برام جذابیت نداره تازه خوشگلام برام عادی میشن سریع فقط تنها چهره هایی که هیچ وقت از چشمم نمی افتن چهر ه هایه معصومه

اها اگه میشه  دوباره بفرستید  من نتم خیلی ضعیفه طول میکشه عکسا باز شه

استارتر اگه ناراحت نمیشی یه سوال چرا همچین تاپیکی زدی ؟ 

از نظر من هر چقدر زیبا باشی عادی میشی بیشتر جذابیت مهمه و مهربونی و ادب  و برای من که چهره های معصوم و ظریف قشنگن بقیه هر چقدر خوشگل باشن عادی میشن برام  

اخه گفتی خیلییی کشیده اس  ای بابا انقدر تعریف کردی الان از کنجکاوی خوابمون نمیبره   &nbs ...

اره خب 

زیباترین هام عادی میشن برا ادم 

خوشگل زیاده 

این دختره هم انقدر بد اخلاق بود و خودشو میگرفت که شخصیتش دوس داشتنی نبود اصلا 

ولی دیگه چشماش زیبا بود حتی با وجود اخلاقش

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اها اگه میشه  دوباره بفرستید  من نتم خیلی ضعیفه طول میکشه عکسا باز شه

نمیاد هرکار میکنم .پاک کردم دوباره بذارم ولی نمیاد

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اره خب  زیباترین هام عادی میشن برا ادم  خوشگل زیاده  این دختره هم انقدر بد اخلاق ب ...

عه کجا توضیح دادی برم بخونم ببینم شاید بتونم تصور کنم 

میخوام ذهنم منحرف شه خیلی ناراحتم الان

عه کجا توضیح دادی برم بخونم ببینم شاید بتونم تصور کنم  میخوام ذهنم منحرف شه خیلی ناراحتم الان

تو صفحات قبل همین تاپیک

گلناز حسینی رو برای چی گذاشتین شبیه به اون بود؟

نه شبیه اون نیست  همینطور گذاشتم 

گفتم اینم خیلی خوشگله