2777
2789

بچها بهم یه روانشناس خوب با قیمت مناسب معرفی میکنین؟

چن وقتیه که سر رشته زندگی از دستم در رفته فک میکنم باید برم تراپی

تهران و ترجیحا شرق یا مرکز باشه بهتره

اوناییکه رفتین پیش روانشناس به نظرتون خوبه یا چرت و پرت میگن؟

موچکرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یک نفر نتیجه گرفتم.
دکتر امین پاکزاد
کلینیک مستانه 91004808 خیابان پاسداران. قیمتش هم بسیار معقول هست.
بخدا 2 سال فقط از این کلینیک می رفتم اون یکی کلینیک.
پیش اون یارو شیاد هم رفتم که توی اینستاگرام میلیون تا فالوئر داره.
خیر ندیده.  
مشاور و دکتر فقط و فقط امین پاکزاد.
حرف آخر رو اول بهت میزنه. پولکی نیست. بیخود هم نمیکشتت کلینیک/.
مدام هم پیگیر حالت هست

کاربر قدیمی ام، مشکل ورود به سایت داشتم. مجبور به ثبت نام جدید شدم. 

با سلام دوستان اجازه می خواهم کلینیک داناک با مجوز از سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی تحت مدیریت شخص خانم دکتر حقیقی کرمانشاهی استاد دانشگاه و روانشناس برتر به همراه کادر بسیار قوی را خدمتتان معرفی کنم این مرکز حول و حوش سر گیشا هست برای گرفتن وقت هم با شماره های منشی مرکز یعنی 09120992294 می تونید تماس بگیرید . اختلاف رو واقعا می تونید احساس کنید .

با سلام دوستان اجازه می خواهم کلینیک داناک با مجوز از سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی تحت مدی ...

راست میگی منم گیشاهستم داناک مشاور رفتم برای بچم مشکل اضطراب داشت اول باخانم  مارال حقیقی برای خودم رفتم بعد گفت برای کودک تخصصی برو پیش همکارم خانم میرناصری و نتیجه گرفتم از هردوشون

کلینیک روانشناسی سپیدار

تیم تخصصی دارن تو هر زمینه ای کودک نوجوان بزرگسال فردی ، زوج و...

دکتر رحیمی نژاد مدیریت اونجا خودشون روانکاو و زوج درمانگر هستند صبور و باسواد و متین

اگر به دنبال یک روانشناس خوب با قیمت مناسب هستید، دکتر سهیلا منعم را به شما معرفی می‌کنیم. دکتر منعم با تخصص در مشاوره فردی، زوج‌درمانی، پیش از ازدواج، خانواده و نوجوان، خدمات مشاوره‌ای با کیفیت را ارائه می‌دهد. ایشان امکان مشاوره به‌صورت تلفنی، آنلاین و حضوری را برای مراجعین در ایران و مقیمان خارج از کشور فراهم کرده است. برای تعیین وقت قبلی، می‌توانید با شماره تلفن ۰۹۰۳۲۳۴۷۲۱۵ تماس بگیرید و از خدمات حرفه‌ای و مؤثر دکتر منعم بهره‌مند شوید.