2777
2789
عنوان

بیا از ماه تولد و خصوصیاتت بگو

63 بازدید | 8 پست

اگه ازدواج کردی دوست داری از ماه تولد و چندتا خصوصیت شوهرتم بگو

شاید همدیگرو بهتربشناسیم و ب دردمون خورد🥰

میشه برا حاجتم دعاکنی❤️به دعات محتاجم🥺

تیر 

ولخرج.. مهربون.. احساسی..یکمی هم زودرنج.. اگه چیزی ناراحتم کنه تو خلوتم گریه میکنم

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))

دل نازک و حساسم خیلییییییی،همیشه مهربونم و صبورم 

گاهی الکی غمگین میشم

حسادت نقطه ضعفمه البته رو چیزایی که دوست دارم حسودی میکنم

اینا همش یه روی ماجراست چون یوقتایی هم به شدتتتتت سنگدل و بی رحم و منطقی میشم

کلا چند وجه داره شخصیتم

خردادی ام😍🤗🥰😌خیلی هم کمال گرا و وسواسی ام

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیر  ولخرج.. مهربون.. احساسی..یکمی هم زودرنج.. اگه چیزی ناراحتم کنه تو خلوتم گریه میکنم

مهربون و احساسی،شاید همینا باعث بشه دلت خیلی بشکنع ولی از خوب بودنت دست برندار🥰😍

دل نازک و حساسم خیلییییییی،همیشه مهربونم و صبورم  گاهی الکی غمگین میشم حسادت نقطه ضعفمه البته ...

دوتا دوست خردادی داشتم بامعرفت بودن خیلی کم توقع و دلرحم بودن واقعا هم خیلیییی حساس ولی هردوتاشون مودی بودن🥲خیلی دوسشون داشتم

مهربون و احساسی،شاید همینا باعث بشه دلت خیلی بشکنع ولی از خوب بودنت دست برندار🥰😍

خیلی 

حرفای دیگران خیلی روم تاثیر میزاره کاش می‌تونستم نادیده بگیرم

چشمانش اقیانوسی بود از هزاران ستاره و من گمشده ای در کهکشان بی انتهای چشمانش:)💙   پادشاه یونان گفت:ما برای شرافت میجنگیم و شما برای ثروت!  کوروش بزرگ: هرکس برای نداشته هایش میجنگد، ما برای ثروت و شما برای شرافت!!! و چه زیبا گفت کوروش:)))
دوتا دوست خردادی داشتم بامعرفت بودن خیلی کم توقع و دلرحم بودن واقعا هم خیلیییی حساس ولی هردوتاشون مو ...

منم کم توقعم نسبت به کسی که دوستش دارم

ولی مودی بودن ویژگی اصلیمونه

بعد من دوست دارم از هر چیز دوتا یا بیشتر داشته باشم دست خودم نیست😁

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪
منم کم توقعم نسبت به کسی که دوستش دارم ولی مودی بودن ویژگی اصلیمونه بعد من دوست دارم از هر چیز دوت ...

اونام همینطوری بودن😂