2777
2789
عنوان

اگه برای تولد کسی...

55 بازدید | 8 پست

مثلا ۷۰۰ کادو داده باشین و اون برای تولد بچه شما فقط یه دست لباس که ۲۰۰تومن شاید قیمتش باشه بیاره چیکار میکنین؟ اصلا کادوهاشونو دیدم حالم بد شد

دفعه بعدی 

ی باکس میخرم 

توش اسحال روان 

گ و ه 

و جی ش میزارم 

تفمم افرش میندازم روش تقدیمش ک نمیکنم 

میکوبونم ت صورته نکبتش😐😐😐

همسرم تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پولش احتیاج داشتم خورد تو ذوقم، میحواستم برای بچه دوچرخه بخرم برای مادرشوهرم پارسال روز مادر ۶۰۰خرید کردم برای برادر شوهرم ۶۰۰، برای بچه خواهرشوهرم ۷۰۰، اونوقت اینا همه باهم سرجمع دو دست لباس معمولی کادو آوردن

این منم همه جا هدیه خوب میبرم اشغال پس میگیرم دیگه یاد گرفتم به هر کسی اندازه ارزشش ارزش بذارم&nbs ...

آخه لباسا هم جنس خوب نیست، رو نایلکس، نوشته از کجا خریدن، برای خودشون از بهترین جا لباس میخرن، مادرشوهرم چندماه پیش برای تولد اون یکی نوش، ۷۰۰تومن پول داد

آخه واقعا زشت بود من کلی بهشون ارزش گذاشتم شوهرم پول نداشت برای خودش یه قاب گوشی بخره اونوقت من میگف ...

حالازنگ بزن لباسااندازه نیست ببریدپس بدیدحیفه توکمدبندازم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖